Libnet.ro
UNICEF

23:45

Finantarile CNC: Porumboiu si Jude, in top 5. Cea mai mare suma, pentru un lungmetraj de debut. Lista completa a castigatorilor

Adevărul Adevărul,
Finantarile CNC: Porumboiu si Jude, in top 5. Cea mai mare suma, pentru un lungmetraj de debut. Lista completa a castigatorilor

Dupa concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC), Gomera de Corneliu Porumboiu a obtinut suma de 2. 240 de lei, iar proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, 2. 500 de lei, scrie pe site-ul institutiei. Cei mai multi bani, 2. 275 de lei, merg la un proiect de lungmetraj debut al Ioanei Uricaru, Luna de miere, Lemonade. continuă pe Adevărul

Finantarile CNC: Porumboiu si Jude, in top 5. Cea mai mare suma, pentru un lungmetraj de debut. Lista castigatorilor

Dupa concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC), Gomera de Corneliu Porumboiu a obtinut suma de 2. 240 de lei, iar proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, 2. 500 de lei, scrie pe site-ul institutiei. Cei mai multi bani, 2. 275 de lei, merg la un proiect de lungmetraj debut al Ioanei Uricaru, Luna de miere, Lemonade.

Radu Jude a castigat cea mai mare finantare la concursul de scenarii CNC pentru scenariul filmului Pentru asta te-ai nascut. Lista completa a castigatorilor

Proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, cea mai mare finantare la Concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC): suma de2. 500 de lei, se anunta pe site-ul institutiei.

Cea mai calda zi din luna mai: in unele zone vor fi chiar si 32 de grade (VIDEO)

Dupa ce am tremurat de frig aproape toata primavara, apropierea verii incepe sa se simta in sfarsit. Luni se anunta a fi cea mai calda zi din luna mai in sudul tarii. Vor fi 32 de.

Care este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume, arata un studiu care a vizat utilizatorii de Android, in 187 de tari.

Nunta din hangar, cu invitati picati din cer. Cum si-a planuit un fost pilot Tarom cea mai importanta petrecere din viata

Un fost pilot Tarom a organizat cea mai importanta petrecere din viata in hangarul aerodrumului din localitatea aradeana Siria. Petrecerea prin care Stefan Sabau 35 de ani) si-a celebrat casatoria cu Ina Pricop 34 de ani) s-a desfasurat in interiorul halei care adaposteste, de regula, avioanele de mici dimensiuni ale pasionatilor de zbor din Arad.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai restrictiva Lege antitutun de pana acum din Moldova, care intra maine in vigoare

Marti, 31 mai, intra in vigoare mai multe prevederi din cea mai restrictiva Lege antifumat pe care a avut-o vreodata R. Moldova. Coordonatorul de programe la Centrul de analize si politici in sanatate CPAS), Ghenadie Turcanu, spune ca legea data se deosebeste de cea precedenta nu doar prin restrictii impuse fumatorilor, ci si prin masuri organizationale pe care trebuie sa le indeplineasca patronii si proprietarii de spatii publice inchise.

Planeta MARTE la cea mai mica distanta de Terra. Ce recomanda specialistii

Planeta Marte se afla, la data de 30 mai, la cea mai mica distanta de Pamant - 75,3 milioane de kilometri.

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

Cea mai buna mancare de fasole verde

Folosita pentru feluri principale, dar si in diverse tipuri de salate, fasolea verde este o sursa importanta de vitaminele C, K si alti nutrienti, precum fier, magneziu si calciu. Pentru aceasta mancare de fasole verde fierbe legumele la foc mic, pentru ca in acest fel se pierd mai putine substante hranitoare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )