Libnet.ro
UNICEF

05:30

Firea: A cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani

Antena3 Antena3,
Firea: A cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea PSD), considera ca prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura a cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: A cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea PSD), considera ca prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura 039;039;a cazut cel mai dusmanos Guvern fata de romani039;039;, potrivit Agerpres.

Firea: A cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani! Trei luni de cosmar pentru Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca a cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani, adaugand mai multe critici la adresa Cabinetului Orban. Trei luni de cosmar pentru Romania!, catalogheaza Firea perioada guvernarii PNL.

Jubilatiile Gabrielei Firea la caderea Guvernului Orban

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca a cazut cel mai dusmanos guvern fata de ro.

Deputat PNL: Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, este cel mai bun dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum din partea dreptei, fiind cel mai bine plasat s-o invinga pe Gabriela Firea.

Matei Dobrovie spune ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirma ca Nicusor Dan este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei dintre cei care si-au anuntat intentia de a candida pana acum, argumentand ca nu ne mai putem permite inca patru ani cu Firea Faliment.

Cum s-a lasat Cornelia Catanga de fumat, dupa 38 de ani. Cel mai mare regret al artistei

Cornelia Catanga a trecut prin clipe de groaza! Aceasta a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un infarct. Dupa tragicul eveniment, artista a luat decizii extrem de importante care sa-i imbunatateasca starea de sanatate. Cum a reusit sa se lase de fumat, dupa 38 de ani si care este cel mai mare regret .

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat in vizor de autoritati

Fara doar si poate, romanul cu cel mai ciudat nume este Ispilante Sentiment Brusli! Acesta a ajuns pe mana judecatorilor, nu din cauza numelui, ci din cauza unor probleme cu legea. Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume Ispilante Sentiment Brusli este conditadin cu Viorica Dancila, originar din orasul Videle, judetul Teleorman, localitatea .

Astronauta Christina Koch este pe cale de a deveni femeia care a stat cel mai mult timp in spatiu intr-o misiune individuala

Astronauta de la NASA, Christina Koch, urmeaza sa incheie misiunea spatiala care va depasi recordul pentru cel mai lung zbor spatial individual al unei femei. Koch se va intoarce pe pamant joi, dupa ce a petrecut in total 328 de zile pe Statia Spatiala Internationala ISS), surclasand recordul lui Peggy Whitson, scrie BBC.

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )