Libnet.ro
UNICEF

10:31

Florin Citu, despre posibila lege a vaccinarii obligatorii: Este in Parlament de trei ani de zile. Nu are nicio legatura cu camapania de vaccinare pe care o avem acum (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre posibila lege a vaccinarii obligatorii: Este in Parlament de trei ani de zile. Nu are nicio legatura cu camapania de vaccinare pe care o avem acum (VIDEO)

Premierul Florin Citu a fost intrebat luni despre un document al Guvernului, ce se afla in Parlament, care ar putea obliga populatia sa se vaccineze. Prim-ministrul afirma ca documentul de la Ministerul. continuă pe B1

Florin Citu, despre nemultumirile privind bugetul pentru 2021: Multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal

Premierul Florin Citu vorbit, luni dimineata, despre nemultumirile aparute in spatiul public cu privire la bugetul pe anul 2021. Prim-ministrul a transmis ca este un buget mai mare decat cel de anul trecut si ca multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

Va fi sau nu vaccinarea obligatorie? Florin Citu a facut anuntul cu scurta vreme in urma

Premierul Florin Citu a dat asigurari ca vaccinarea impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie, dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora Executivul ar urma sa introduca obligativitatea vaccinarii anti-COVID-19.

Orban, intrebat despre intentia lui Florin Citu de a candida la Congres: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, referitor la intentia premierului Florin Citu de a candida la Congres, ca orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere si anunta alegeri in toate organizatiile. Este un exercitiu democratic extrem de important in perioada care va urma, a afirmat Orban.

Ludovic Orban, despre intentia lui Florin Citu de a candida la sefia partidului: Orice membru al PNL poate sa candideze pentru orice functie de conducere (VIDEO)

Liderul PNL a vorbit, sambata, dupa sedinta Biroului Politic National al partidului despre intentia premierului Florin Citu de a candida pentru o functie de conducere in cadrul formatiunii la.

Florin Citu: Ministerele au bugete mai mari, dar vreau performanta. La rectificarea bugetara vom discuta cu mandatele pe masa Despre plafonarile de salarii si restructurarile din companiile de stat

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, ca la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, se va discuta cu mandatele pe masa. Seful Guvernului a precizat ca a acceptat solicitarile.

VIDEO Premierul Florin Citu: Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre BugetSunt 4 reforme pe care vrem sa le facem: pensii, salarizare, educatie si administrare fiscala

Premierul Florin Citu a sustinut, sambata, la ora 13:00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. El a discutat despre reformele pe care intentioneaza sa le faca, s-a referit la vizita facuta la Bruxelles si a explicat modul in care a construit bugetul pentru acest an. Nu a uitat sa-l intepe pe liderul PSD Marcel Ciolacu, caruia i-a transmis Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre Buget! HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale premierului.

Premierul Florin Citu a discutat cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, despre gestionarea pandemiei de COVID-19

Prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, a avut vineri o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, in contextul vizitei pe care o efectueaza la institutiile.

Surse. Iohannis ii baga in sedinta pe Florin Citu si liderii coalitiei. Tema discutiilor: bugetul pe 2021

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat pe liderii coalitiei de guvernare si pe premierul Florin Citu la Vila Lac pentru a discuta despre bugetul pe 2021, dupa ce intre fortele politice au existat contre privind alocarea de bani catre ministere, au precizat surse politice pentru Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )