Libnet.ro
UNICEF

05:00

Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare

B1 B1,
Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare

Premierul Florin Citu a declarat canu s-a discutat oficial in Guvern despre pasaport de vaccinare. Acesta a mai adaugat ca nu crede ca estemomentul pentru ca suntem in plina campanie de. continuă pe B1

Florin Citu, despre pasaportul de vaccinare: Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul Suntem in plina campanie de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat canu s-a discutat oficial in Guvern despre pasaport de vaccinare. Acesta a mai adaugat ca nu crede ca estemomentul pentru ca suntem in plina campanie de.

Florin Citu, despre posibila lege a vaccinarii obligatorii: Este in Parlament de trei ani de zile. Nu are nicio legatura cu camapania de vaccinare pe care o avem acum (VIDEO)

Premierul Florin Citu a fost intrebat luni despre un document al Guvernului, ce se afla in Parlament, care ar putea obliga populatia sa se vaccineze. Prim-ministrul afirma ca documentul de la Ministerul.

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

Florin Citu, despre nemultumirile privind bugetul pentru 2021: Multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal

Premierul Florin Citu vorbit, luni dimineata, despre nemultumirile aparute in spatiul public cu privire la bugetul pe anul 2021. Prim-ministrul a transmis ca este un buget mai mare decat cel de anul trecut si ca multi nu stiu sa citeasca un buget sau vor doar scandal.

Florin Citu, despre cum a fost realizat bugetul pe 2021: Ne bazam pe o realitate dura in anul de pandemie a trebuit sa crestem cheltuielile, in timp ce economia a stagnat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de sambata, premierul Florin Citu a abordat si tema bugetului pentru 2021. Primul-ministru a anuntat cum a fost realizat acest buget si mai ales ce obiective are. Am.

Citu exclude, pentru moment, o discutie despre pasaportul de vaccinare: Suntem in plina campanie de vaccinare

Premierul Florin Citu a spus, marti, ca inca nu s-a discutat oficial in Guvern despre introducerea unui pasaport de vaccinare, document prin care sa le fie permis persoanelor vaccinate sa aiba acces in diferite locuri publice.

FLORIN CITU: Multi oameni in spatiul public nu stiu sa citeasca un buget ori vor doar scandal

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca bugetul alocat Ministerului Sanatatii pentru acest an este mai mare ca in ultimii doi ani si a afirmat ca sunt multi oameni in spatiul public care nu stiu sa citeasca un buget sau vor sa faca doar scandal.

Va fi sau nu vaccinarea obligatorie? Florin Citu a facut anuntul cu scurta vreme in urma

Premierul Florin Citu a dat asigurari ca vaccinarea impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie, dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora Executivul ar urma sa introduca obligativitatea vaccinarii anti-COVID-19.

FLORIN CITU: Discutia despre un pasaport de vaccinare pentru accesul in cafenele si restaurante este una prematura

Premierul Florin Citu considera ca discutia privind introducerea unui pasaport de vaccinare pentru accesul in supermarket, cafenele, restaurante este prematura, campania de imunizare anti-COVID aflandu-se la inceput, transmite Agerpres.

Cat costa campania nationala de vaccinare. Premierul Florin Citu: Nu ai cum sa stii care e suma finala Daca va fi peste estimarile noastre, vom aloca acei bani (VIDEO)

Premierul Florin Citu a sustinut sambata o conferinta de presa la Palatul Victoria, in timpul careia a fost intrebat cat costa campania nationala de vacicnare si mai ales daca ea a fost introdusa in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )