Libnet.ro
UNICEF

15:16

Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Florin Citu, Dan Barna si Cristian Ghinea pentru a discuta despre PNRR

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Florin Citu, Dan Barna si Cristian Ghinea pentru a discuta despre PNRR

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta de lucru, marti la Palatul Cotroceni, de la ora 16. 00, cu premierul Florin Citu, viceprim-ministrul Dan Barna si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Florin Citu, Dan Barna si Cristian Ghinea

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta de lucru, marti la Palatul Cotroceni, de la ora 16. 00, cu premierul Florin Citu, viceprim-ministrul Dan Barna si ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea, informeaza Administratia Prezidential.

Klaus Iohannis a chemat ministrii USR PLUS la discutii. Doua teme importante vor fi abordate la Cotroceni

Inainte de anuntarea bugetului pentru anul 2021, presedintele Klaus Iohannis a chemat la discutii ministrii USR PLUS, la Cotroceni. intalnirea va avea loc la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Dan Barna US.

Klaus Iohannis, sedinta cu liderii coalitiei la Vila Lac. Presedintele i-a chemat la discutii pe premierul Florin Citu, dar si pe sefii PNL, USR-PLUS si UDMR

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat la discutii, la Vila Lac, pe liderii coalitiei de de guvernare si pe premierul Florin Citu. intalnirea urmeaza sa aiba loc la ora 18. 00, iar principalele discutii vor.

Surse. Iohannis ii baga in sedinta pe Florin Citu si liderii coalitiei. Tema discutiilor: bugetul pe 2021

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat pe liderii coalitiei de guvernare si pe premierul Florin Citu la Vila Lac pentru a discuta despre bugetul pe 2021, dupa ce intre fortele politice au existat contre privind alocarea de bani catre ministere, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Florin Citu, dat de gol de PSD. Ce ar fi facut, de fapt, la Bruxelles. Adevarul s-a aflat

Un europarlamentar din partea PSD, l-a dat de gol pe Florin Citu. Remarca vine in urma vizitei premierului la Bruxelles. Europarlamentarul aduce in discutie si problemele din sanatate si educatie. Florin Citu a fost dat de gol Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepresedinte al PSD, afirma ca Guvernul a spus una la Bruxelles si altceva la Bucuresti.

Florin Citu: Performanta ministrilor, evaluata in vara. Premierul evalueaza, bineinteles, pentru ca avem un singur premier (VIDEO)

Florin Citu: Performanta ministrilor, evaluata in vara. Premierul evalueaza, bineinteles, pentru ca avem un singur premier VIDEO) Prim-ministrul Florin Citu a declarat, marti, ca in vara va evalua.

FLORIN CITU: Motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu nu are cum sa treaca la vot

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat daca il va demite pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, in situatia in care va trece motiunea simpla initiata de PSD, ca nu va fi adoptata de Parlament.

FLORIN CITU: Discutia despre un pasaport de vaccinare pentru accesul in cafenele si restaurante este una prematura

Premierul Florin Citu considera ca discutia privind introducerea unui pasaport de vaccinare pentru accesul in supermarket, cafenele, restaurante este prematura, campania de imunizare anti-COVID aflandu-se la inceput, transmite Agerpres.

FLORIN CITU: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV, a declarat astazi premierul Florin Citu, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

FLORIN CITU: Revenirea economiei in V, o certitudine

Prim-ministrul Florin Citu afirma ca revenirea economiei in V este o certitudine, dupa ce, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, in trimestrul IV din 2020 economia Romaniei a crescut cu 5,3%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )