Libnet.ro
UNICEF

17:00

IN ULTIMELE TREI LUNI ALE ACESTUI AN: Uber va inregistra primul sau profit net trimestrial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ULTIMELE TREI LUNI ALE ACESTUI AN: Uber va inregistra primul sau profit net trimestrial

Compania de car-sharing Uber Technologies Inc a prognozat ca va inregistra primul sau profit net trimestrial in ultimele trei luni ale acestui an, chiar daca in 2019 a consemnat pierderi de 8,5 miliarde dolari, iar pe ansamblul acestui an se asteapta la pierderi de peste un miliard de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

Grapini: Dupa trei luni, Orban a cazut mai de sus decat a picat Dancila dupa un an

Europarlamentarul Maria Grapini a reactionat, miercuri, dupa caderea guvernului si spune ca, dupa trei luni de mandat, Orban a picat mai de sus decat predecesoarea sa, Viorica Dancila, dupa un an la Palatul Victoria.

Florin Citu: Trei luni de guvernare PNL: dobanzile scad, preturile scad. Nu ne oprim aici. Urmeaza lucruri fantastice pentru romani

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, a atras atentia romanilor ca in cele trei luni de guvernare, Partidul National Liberal a reusit sa faca dobanzile si preturile sa scada. De asemenea, Citu a mai spus ca acesta e doar inceputul si ca lucrurile bune nu se vor opri aici.

Alfred Simonis (PSD): E absurd sa vorbim despre suspendarea presedintelui la trei luni de cand acesta a fost ales cu 60% de catre electorat

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a respins ipoteza suspendarii presedintelui si a explicat ca este absurd sa se vorbeasca despre o astfel de optiune la doar trei luni distanta de momentul in.

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epidemiei din China care a redus cererea si a provocat asteptari privind noi reduceri ale productiei de catre OPEC si aliatii organizatiei, intre care si Rusia, transmite Reuters.

Ciolacu, despre anuntul lui Iohannis: Ma asteptam. E o aberatie sa faci anticipate cu trei luni inainte de termen

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a explicat joi seara la Gandurile lui Cristoiu ca se astepta ca presedintele Klaus Iohannis sa-l nominalizeze din nou pe Ludovic Orban pentru postul de premier. Cu toate astea, liderul social-democrat afirma ca i se pare o aberatie organizarea alegerilor anticipate cu trei luni inainte ca acestea sa aiba loc la termen.

Firea: A cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani! Trei luni de cosmar pentru Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca a cazut cel mai dusmanos guvern fata de romani, adaugand mai multe critici la adresa Cabinetului Orban. Trei luni de cosmar pentru Romania!, catalogheaza Firea perioada guvernarii PNL.

Orban: implinim frumoasa varsta de trei luni si m-am uitat in programul de guvernare. Putem sa fim extrem de multumiti

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca dupa trei luni de guvernare membrii Executivului pot fi extrem de multumiti de rapiditarea cu care au gasit solutii la multitudinea de probleme cu care am fost confruntati datorita administrarii catastrofale a treburilor publice in ultimii ani.

Coronavirus. Preturile petrolului sunt la cel mai jos nivel din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epid.

CATALIN VICOL, CEO BIOFARM: Provocarile acestui an sunt potentiala majorare a preturilor si insuficienta fortei de munca

Producatorul roman de medicamente Biofarm simbol bursier BIO) si-a planificat pentru acest an cresterea cotei de piata si anunta ca va continua investitiile in dezvoltarea capacitatilor de productie, a declarat directorul general al companiei, Catalin Vicol, care precizeaza ca provocarile acestui an sunt potentiala majorare a preturilor la materii prime si insuficienta fortei de munca calificata in industria pharma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )