Libnet.ro
UNICEF

18:45

Lista politicienilor paraditi de DNA pentru fapte care nu exista

Antena3 Antena3,
Lista politicienilor paraditi de DNA pentru fapte care nu exista

Cotidianul national Jurnalul a facut o lista a politicienilor paraditi de DNA pentru fapte care nu exista sau care nu sunt prevazute de legea penala. Ludovic Orban, Lia Olguta Vasilescu, Dan Radu Rusanu. continuă pe Antena3

AMENDA de 90 de euro pentru barbatii care FLUIERA DUPA FEMEI pe strada

Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru barbatii care fac gesturi deplasate, remarci obsene sau care fluiera dupa femei pe strada, sanctionand astfel hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul.

Un deputat rus propune pedeapsa cu moartea pentru strainii care se amesteca in alegerile rusesti

Un deputat rus a propus introducerea pedepsei cu moartea pentru strainii care vor fi gasiti vinovati de amestec in procesul electoral, propunerea fiind facuta cu mai putin de doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale, scrie Moscow Times.

Ludovic Orban, ACHITAT DEFINITIV in dosarul in care a fost acuzat pentru fapte de coruptie

Ludovic Orban a fost achitat luni in dosarul in care a fost judecat pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, informeaza B1 TV. Decizia definitiva a fost luata de magistratii.

Tara in care exista o insula dedicata exclusiv femeilor

Kristina Roth este ofemeie de afaceri din Statele Unite, care a cumparat o insula, in luna septembrie 2017, pe care a transformat-o intr-o destinatie de vacanta permisa doar femeilor. Ideea a pornit de.

Franta: Amenda de 90 de euro pentru barbatii care fluiera dupa femei pe strada

Gesturi deplasate, fluieraturi, remarci obscene: Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru a sanctiona hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul public, a anuntat marti purtatorul de cuvant al guvernului, Benjamin Griveaux, citat de AFP.

Dosar penal pentru tatal care si-a rapit copiii

Politistii au deschis un dosar penal pe numele barbatului care si-a rapit copiii. Cei doi copii rapiti de tatal lor au fost gasiti in Bucuresti, langa ambasada Greciei. Barbatul a fost identificat.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )