Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Piersic, mesaj tulburator dupa ce a murit Draga Olteanu Matei. iti vor da lacrimile

Playtech Playtech,
Florin Piersic, mesaj tulburator dupa ce a murit Draga Olteanu Matei. iti vor da lacrimile

Florin Piersic a lansat un mesaj tulburator dupa ce a murit Draga Olteanu Matei, cuvinte in urma carora iti vor da lsacrimile. Florin Piersic si Draga Olteanu, prieteni de suflet, au bucurat inimile a milioane de romani pe scena, in filme, dar mai ales in celebrele programe de Revelion din perioada lui Ceusescu. Marele actor . continuă pe Playtech

Florin Piersic, mesaj extrem de trist dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei

Zi foarte trista pentru romani, dupa ce indragita actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in urma complicatiilor provocate de o hemoragie digestiva. Vestea l-a marcat profund si pe Florin Piersic. Desi posteaza foarte rar, marele actor a postat pe Facebook un mesaj extrem de trist.

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon .

A murit Draga Olteanu Matei. Actrita avea 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata, noaptea trecuta, la spitalul judetean Sfantul Spiridon din Iasi, dupa cateva zile in care medicii au incercat sa faca totul pentru a o salva.

A murit Draga Olteanu Matei. in ce filme celebre a jucat

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in cursul noptii de 17 spre 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta era cunoscuta pentru numeroasele filme in.

Conducerea spitalului in care a murit Draga Olteanu Matei a decis sa arboreze drapelul negru in semn de respect

Reprezentantii Spitalului SfantulSpiridon din Iasi, acolo unde actritaDragaOlteanu Matei s-a stins din viata, a decis sa arboreze steagul negru in semn de respect pentru indragita.

Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei

Dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei, Florin Piersic a postat un mesaj emotionant pe paginade Facebook. Florin Piersic si Draga Olteanu Matei au fost colegi de scenasi.

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

Ce pensie jenanta avea Draga Olteanu Matei dupa o viata pe scena. Cati bani primea

Draga Olteanu Matei avea o pensie jenanta dupa o viata petrecuta pe scena. Draga Olteanu Matei a murit in miecuri dimineata, la Spitalul din Iasi, la 87 de ani. Celebra actrita fusese adusa vineri seara, in stare critica, cu o hemoragie puternica. Draga Olteanu Matei avea o pensie mica. Daca nu ar fi avut si .

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani. Cauza mortii

Este doliu in Romania. Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani. indragita actrita fusese dusa la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Draga Olteanu Matei, dusa in stare grava la spital Draga Olteanu Matei a decedat astazi, 18 noiembrie, la varsta de 87 de ani. Actrita care a .

Draga Olteanu Matei a murit. Ce parere avea actrita despre moarte in ultimul sau interviu

Teatrul si filmul romanesc este in doliu dupa ce marea actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la varsta de 87 de ani. Vedeta, care a suferit enorm la moartea sotului sau, recunostea mereuca es.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )