Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Piersic Jr., noua voce de la PRO TV:Este un moment in care ne reinventam, indiferent de meseria pe care o avem

Adevărul Adevărul,
Florin Piersic Jr., noua voce de la PRO TV:Este un moment in care ne reinventam, indiferent de meseria pe care o avem

Incepand de astazi, actorul Florin Piersic Jr. se alatura echipei de voci a PRO TV, anunta reprezentantii postului. continuă pe Adevărul

Ce mare vedeta i-a luat locul lui Bebe Cotimanis. El e noua voce de la PRO TV

Dupa 25 de ani in care Bebe Cotimanis a fost vocea Pro TV-ului, oficialii postului l-au inlocuit cu o alta mare vedeta. Iata cine i-a luat locul celebrului actor! Bebe Cotimanis a renuntat la Pro TV din cauza banilor Plecarea lui Bebe Cotimanis din trustul PRO a socat pe toata lumea. Se pare ca motivul .

Vedeta care a refuzat Ferma de la PRO TV. Discutia lui cu producatorii e halucinanta VIDEO

O vedeta a refuzat sa vina la Ferma, desi producatorii au insistat sa-l aduca in emisiune. Cine a ratat notorietatea adusa in plus de show si care a fost motivul pentru care nu a acceptat oferta celor de la Pro TV? O vedeta de la noi a refuzat sa participe la emisiunea Ferma Dezvaluire neasteptata .

Dana Budeanu a umilit PRO TV-ul in public. Cum sa alergi oamenii ca au baut o bere? Chemi militia?

Dana Budeanu a devenit foarte populara in mediul online, dupa celebrele ei pastile video, sub forma de pamflet. Unele dintrele el cu caracter politic, altele cu caracter critic la adresa multor personalitati publice din monden si viata politica. Toate au ajuns sa faca deliciul multora din internauti. Dana Budeanu continua razboiul cu PRO TV Se .

Bebe Cotimanis, dezvaluiri surpriza dupa ce a plecat de la Pro TV. Ce s-a intamplat, de fapt

De mai bine de 20 de ani, vocea lui Bebe Cotimanis a fost legata de PRO TV. Acum actorul a decis ca este momentul sa se desparta de cei din Pache Protopopescu. A ramas in domeniu voice-over-ului, dar la alta televiziune. Dupa 25 de ani Bebe Cotimanis schimba televiziunea Inconfundabila voce a actorului Bebe Cotimanis .

Scene pasionale la PRO TV. Doua vedete feminine din serialul Vlad, atingeri fierbinti

Pentru fanii telespectatori ai serialului Vlad, noul sezon a scos la vieala mai multe schimbari si aparitia unor personaje noi. in cel mai recent episod, ce va fi difuzat in aceasta seara, veti descoperi o noua fateta a doua personaje. Carla si Ivana, scene tensionate si fierbinti in aceasta seara, la PRO TV, serialul Vlad .

Va deveni tatic pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a facut anuntul La Maruta

Vedeta PRO TV va deveni tatic pentru a doua oara. Sotia lui este insarcinata in cinci luni si va aduce pe lume tot o fetita. Acestia sunt casatoriti de cinci ani, insa sunt intr-o relatie de zece ani. Vedeta PRO TV va deveni tatic pentru a doua oara Adrian Nartea si sotia lui Alina Ferinceac .

Catalin Maruta, interzis in PRO TV. Vedeta a avut un soc cand a auzit motivul VIDEO

Totul s-a intors acum impotriva sa. Desi nu tocmai o gluma cu maimuta, precum cele pe care le face in emisiunea a carui gazda este, Catalin Maruta a cazut intr-o plasa din care nu-si mai gasea scapare. Catalin Maruta, victima unei farse. Interzis in PRO TV pentru ca nu avea legitimatie Catalin Maruta a fost .

Catalin Maruta a sfidat toate regulile din Romania. Andra este socata: ce a facut sotul ei de la Pro TV

Catalin Maruta nu mai asculta de reguli! Pana si sotia sa este socata de comportamentul lui. Fanii i-au atras atentia asupra deciziei luate si i-au insirat din nou consecintele acestui fapt. Ce a facut prezentatorul? ii implica si pe cei doi copii. Catalin Maruta incalca regulile. Fanii l-au criticat foarte dur Unul din cei mai .

Plecare surpriza de la PRO TV. A decis sa prezinte o emisiune pentru un post concurent

Roxana Hulpe, reporter Stirile PRO TV, urmeaza sa plece din cadrul postului de televiziune, potrivit Paginademedia. ro. Pleaca de la PRO TV in directia Prima TV. Roxana Hulpe va fi la pupitrul Focus 18 Jurnalista Roxana Hulpe va pleca de la PRO TV, dupa cinci ani la postul de televiziune. Reporterul Stirilor PRO TV paraseste televiziunea .

Vedeta PRO TV, insarcinata pentru a doua oara. Prima poza cu burtica de gravida

O vedeta de la Pro TV va deveni mama pentru a doua oara. Desi fanii nu se asteptau ca aceasta isi doreste sa-si mareasca familia, iata ca acest lucru s-a intamplat! Cum a ales sa dezvaluie tuturor vestea cea buna? insarcinata pentru a doua oara! O vedeta Pro TV va deveni mama in curand Fanii .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )