Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fonduri europene 2020: Pana la 20.000 Euro pentru startup-uri IT

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2020: Pana la 20.000 Euro pentru startup-uri IT

Startup-urile IT din Romania si Republica Moldova, axate pe tehnologii blockchain sau DLT, pot obtine finantari de pana la 20. 000 de euro, intr-un accelerator de afaceri european sustinut cu fonduri comunitare. continuă pe Hotnews

Turcan: PSD a atras anul trecut fonduri europene de 1 miliard de euro. in guvernarea PNL au fost atrase in acest an peste 5,7 miliarde de euro

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul PSD a atras in 2019 fonduri europene in valoare de 1 miliard de euro, iar de la inceputul anului si pana acum in guvernarea PNL au fost atrase peste 5,7 miliarde de euro.

Turist, amendat cu 1.000 de euro pentru ce avea in bagaj. Politistii nici nu au stat la discutii cu el

Un turist a fost amendat cu 1000 de euro dupa ce din bagaje i-a fost confiscat suvenirul pe care il luase de pe insula italiana, Sardinia. Politistii l-au amendat cu 1000 de euro pentru ce avea in bagaj Turistul de origine franceza, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost verificat pe aeroportul din .

Franta aloca 100 de miliarde de euro pentru a-si relansa economia

Guvernul francez va dezvalui astazi un plan de stimulare in valoare de 100 de miliarde de euro pentru a reduce impactul economic al crizei coronavirusului in urmatorii doi ani, urmand a aloca sume consistente pentru investitii publice, subventii si reduceri de taxe.

Se dau 500 de euro pentru profesori. Cum se obtin banii

Initiativa in Parlament: cadrele didactice sa primeasca bonus 500 de euro, pe modelul medicilor. Sunt extrem de expusi in aceasta perioada odata cu deschiderea scolilor. Profesorii ar urma sa primeasca bonus de 500 de euro Profesorii si personalul auxiliar din invatamant ar putea primi bonus de 500 de euro pentru ca vor fi expusi in .

Cum va fi vremea in toamna lui 2020. Prognoza meteo ANM pentru lunile septembrie, octombrie si noiembrie

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) luna septembrie 2020, conform prognozelor facute, va fi una calduroasa. Se anunta valori termice mai ridicate decat cele normale in toata Romania. Prognoza meteo pentru toamna 2020. Vremea pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie Cei de la ANM, au estimat precipitatii care se situeaza in jurul valorilor normale pentru aceasta .

COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti a primit acordul Comisiei Europene, care a anuntat, ieri, ca investitia va fi finantata din Fondul de Coeziune cu 875,5 milioane euro.

Programul Electric Up. Ionel Danca: IMM-urile din HoReCa pot sa acceseze o finantare nerambursabila de pana la 100.000 de euro pentru instalarea panourilor fotovoltaice si a statiilor de incarcare

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Orban a adoptat programul Electric Up, prin care intreprinderile mici si mijlocii din sectorul HoReCaau posibilitatea sa acceseze.

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, pe care raman Bucurestiul si 13 judete Amenzi de pana la 25.000 de euro pentru nerespectarea regulilor impuse de autoritatile germane

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca autoritatile Germaniei au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de miercuri. Daca judetele Gorj si Neamt au fost retrase de.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 875,5 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana a anuntat joi ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar, conform Agerpres.

100 de miliarde de euro pentru relansarea economiei Frantei. Ce sectoare au nevoie imediata de ajutor

Guvernul francez va demara un plan de stimulare a economiei, in valoare de 100 de miliarde de euro, in incercarea de a reduce impactul economic al crizei generate de COVID-19. Sume mari vor fi distribuite pentru in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )