Libnet.ro
UNICEF

13:45

Forbes a hotarat! Anna Wintour, cea mai puternica femeie din industria fashion in anul 2014!

ADPM ADPM,
Forbes a hotarat! Anna Wintour, cea mai puternica femeie din industria fashion in anul 2014!

Celebra publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice 100 de femei din lume in anul 2014, iar printre femei de afaceri, prime doamne si lideri de sex feminin ai lumii, in prestigiosul clasament apar si cateva nume importante din industria fashion. continuă pe ADPM

Top Forbes: Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume si este urmata de presedinta Bancii centrale americane Fed) Janet Yellen, potrivit clasamentului anual intocmit de Forbesc si publicat miercuri, relateaza AFP, conform Mediafax.

Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Clasamentul anual intocmit de Forbes Cele mai puternice femei ale lumii 2014) o situeaza pe cancelarul german Angela Merkel pe prima pozitie, ramanand astfel, cea mai puternica femeie din lume. Pe locul doi se.

Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume - Forbes

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume, in fata presedintei bancii centrale americana Fed) Janet Yellen, potrivit listei anuale a revistei Forbes, publicata miercuri si citata de AFP.

Toata lumea o respecta. Ea este cea mai puternica femeie din lume

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume este dominat si in acest an de cancelarul german Angela Merkel. Potrivit clasamentului anual intocmit de Forbes si publicat miercuri, Angela Merkel este urmata de.

Conduce cea mai puternica tara din Europa, iar pentru asta a primit un titlu la care ravnesc toate femeile. Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german, Angela Merkel, a primit titlul de cea mai puternica femeie din lume pentru al patrulea an consecutiv, conform topului facut de revista Forbes. Este a noua oara cand ocupa prima pozitie in.

Faze Tari: Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobila i l-a trimis unei cliente: Esti penibila; A fost cea mai grasa femeie din lume insa a slabit 45 de kilograme facand sex; Super! Valiza asta prinde 20 kilometri la ora

Uite ce fac ei pentru 23 de lei pe zi!Arisa si Gan au una dintre cele mai grele meserii din lume. Pentru suma de numai 7 dolari 23 lei) pe zi, ei isi risca viata. Romanii, spaima bancomatelor de peste Ocean! Au furat din conturile americanilor 5. 000 de dolari. O retea care fura din ATM-uri a fost.

Romanul Florin Mergea a reusit cea mai buna performanta din cariera, calificandu-se in turul 3 la Roland Garros

Perechea Florin Mergea / Martin Draganja s-a calificat, vineri, in optimile probei de dublu de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51.

HotNews.ro - cea mai citata sursa media in presa scrisa, in aprilie

HotNews. ro a fost sursa media cea mai citata in presa scrisa, in aprilie, fiind urmata de Realitatea TV si de Digi 24, potrivit unei monitorizari mediaTrust. HotNews. ro ocupa primul loc in top cu 47 de mentiuni.

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania, conform primei cercetari QUDAL QUality meDAL realizata in tara noastra. Studiul este efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS .

Crin Antonescu: Cea mai mare reusita a mea la conducerea PNL este intrarea in PPE (VIDEO)

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, cea mai mare realizare a sa la sefia partidului este intrarea PNLin Partidul Popular.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )