Libnet.ro
UNICEF

10:00

A fost comemorat primul globe-trotter din Romania, Dumitru Dan, care a facut ocolul lumii in opinci

Adevărul Adevărul,
A fost comemorat primul globe-trotter din Romania, Dumitru Dan, care a facut ocolul lumii in opinci

La 40 de ani de la moartea primului globe-trotter din Romania, Dumitru Dan, o delegatie formata din mai multi profesori universitari l-a comemorat pe romanul care a intrat in cartea recordurilor. Evenimentul completeaza proiectul derulat de catre Muzeul Judetean Buzau, in urma cu doi ani, Ocolul lumii pe jos. Povestea celor 497 de perechi de opinci. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

Primul judet din Romania unde ar fi fost eradicata pesta porcina africana

In Bihor nu mai exista focare de pesta porcina iar toti proprietarii celor 211 de gospodarii in care s-au dispus eutanasierea animalelor au fost despagubiti, suma totala achitata fiind de aproape 1 milion de lei.

Doua vedete de televiziune din Romania ar fi fost prinse in flagrant cu droguri (FOTO)

Vedetele de televiziune Emma Zeicescu si Claudiu Popa ar fifost prinse avand asupra lor droguri, dezvaluie Mircea Badea care publica si imagini cu cei doi din momentul in care au fost ridicati de catre.

Zeci de tinere dintr-un judet din Romania au fost racolate pentru a se prostitua in strainatate

Sapte persoane au fost retinute in urma unor perchezitii in Buzau, anchetatatorii acuzandu-le ca au racolat, prin metoda Loverboy, 30 de tinere sarace sau din familii dezorganizate, pentru a se prostitua.

La 10 ani de la caderea Lehman Brothers, autoritatile din Romania sunt in aceeasi stare de negare

La 10 ani de la declansarea, de facto, a crizei financiare mondiale, se pare ca Romania nu a invatat nimic din acea experienta. Caderea Lehman Brothers, care a convins lumea financiara ca situatia este critica, a gasit autoritatile de la Bucuresti.

Parlamentul European va adopta o rezolutie in privinta situatiei din Romania

Parlamentul European va adopta, in luna octombrie, o rezolutie in privinta Romaniei, informeaza Digi 24. Aceasta va fi discutata in prima sesiune a PE din octombrie, cand si premierul Viorica Dancila.

Parlamentul European a stabilit cand o convoaca pe Dancila. Apoi, voteaza o rezolutie despre situatia din Romania

Europarlamentarul Siegfried Muresan a anuntat, joi, ca situatia din tara noastra va fi dezbatuta in plenul Parlamentului European la inceputul lui octombrie, iar la finalul aceleiasi luni va fi adoptata o rezolutie in acest sens, scrie Ziare. com .

O companie low-cost isi suspenda operatiunile din Romania

Ernest Airlines isi intrerupe temporar, din 8 octombrie, operatiunile in Romania, urmand sa le reia in primavara anului 2019, cu mai multe destinatii din Italia spre Romania, informeaza, luni, un comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )