Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fostul ministru Sorin Frunzaverde a incetat din viata

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru Sorin Frunzaverde a incetat din viata

Fost ministru in mai multe Guverne ale Romaniei, dar si presedinte al Consiliului Judetean Caras- Se. continuă pe România Liberă

O artista legendara a incetat din viata. Era numita fata cu ochii de aur

Celebra cantareata si actrita franceza Marie Lafor281;t a murit sambata la Genolier Elvetia) la varsta de 80 de ani, a anuntat familia sa intr-un comunicat citat duminica de AFP. Publicatia Purepeople.

Drama pe care o traia Sorin Frunzaverde. Bolnav si condamnat la inchisoare, va fi inmormantat acum cu onoruri militare

Politicianul Sorin Frunzaverde a murit, duminica, la varsta de 59 de ani, la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, dupa ce s-a luptat mai multi ani cu o boala crunta. Fostul deputat si ministru, care iesise din scena politica in urma unei condamnari la inchisoare cu suspendare, va fi inmormantat cu onoruri militare. Sorin Frunzaverde .

Cine era Sorin Frunzaverde. Politicianul a murit dupa o lunga suferinta

Duminica dimineata, in jurul orei 11, fostul ministru in mai multe guverne ale Romaniei, Sorin Frunzaverde a decedat la Spitalul Judetean din Resita. Politicianul avea 59 de ani si suferea de mai multi ani de o boala nemiloasa. El a ocupat mai multe functii de conducere in institutii locale si centrale. A murit Sorin Frunzaverde .

Doliu in politica! A murit Sorin Frunzaverde. Fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin avea 59 de ani

Este doliu in politica romaneasca!Sorin Frunzaverde, fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin, s-a stins din viata la 59 de ani. Sorin Frunzaverde a murit in jurul orei 11, la Spitalul .

A murit Sorin Frunzaverde, fost ministru al Mediului, Turismului si Apararii

Politicianul Sorin Frunzaverde a decedat duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, el suferind de mai multi ani de o boala foarte grava la rinichi, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanti ai unitatii medicale.

Doliu in politica. A murit Sorin Frunzaverde. Fostul lider PDL avea 59 de ani

Sorin Frunzaverde, fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin, a murit in jurul orei 11. 00, la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, in urma unei suferinte indelungate, anuntareper24. ro. Sorin Frunzaverde avea 59 de ani.

A murit Sorin Frunzaverde

Sorin Frunzaverde a murit duminica,la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, in urma unei suferinte indelungate. Acesta a fost presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin pentru mai multe man.

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, intelegere secreta. Ce au decis, la scurt timp de la moartea artistului

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, au fost unite de trecerea in nefiinta a marelui artist. Cele doua au purtat un dialog la Spitalul Floreasca in seara in care acesta acesta a murit si au cazut de comun acord sa imparta cheltuielile pentru inmormantare. Femeile din viata lui Mihai Constantinescu, unite de .

Drama necunoscuta din viata Gabrielei Firea: Tata ne batea si pe noi, copiii, si pe mama

Gabriela Firea este un personaj controversat pe scena politca din Romania, dar si in viata cetatenilor din Capitala, unde este primar general din anul 2016. Cu toate acestea, Gabriela Firea a ales sa fie discreta cu privire la mai multe aspecte din viata sa personala. De pilda, Gabriela Vranceanu Firea a avut o copilarie foarte .

S-a culcat cu verisoara sotiei lui si a fost cea mai nebuneasca partida de amor din viata sa. Dupa un timp, omul a aflat un secret socant. Viata lui s-a schimbat total

Un barbat de 37 de ani a facut parte de greseala vietii lui. Omul a avut parte de o partida nebuneasca de amor cu verisoara ei. Asta nu ar fi fost nimic, insa femeia a ramas acum insarcinata. Am.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )