Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fostul sef Sterling Resources de acum 10 ani, noul presedinte ROPEPCA

România Liberă România Liberă,
Fostul sef Sterling Resources de acum 10 ani, noul presedinte ROPEPCA

Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA) a anuntat ca, in urma alegerilor. continuă pe România Liberă

Fostul sef Transelectrica, Marius Danut Carasol, acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer

Anchetatorii au perchezitionat azi resedinta lui Marius Danut Carasol, fostul sef al Transelectrica. Acesta este acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta. Prejudiciul estimat de procurori este de 460 de mii de lei.

Scandal de proportii! Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire. Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire Au avut loc trei perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la domiciliul fostului sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, cercetarile fiind pentru folosirea de .

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol, arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals - surse

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sectorului 1 intr-un dosar in care este acuzat de inselaciune si uz de fals, au anuntat, pentru Agerpres, surse ju.

Fostul sef Transelectrica, Danut Carasol, arestat preventiv Este acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat de procurori ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel post de conducere.

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN!

Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza o familie de 10 ani! Actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste pentru.

Fostul sef Transelectrica, arestat preventiv 30 de zile

Ostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sector.

Faze tari: Si-au facut casa in autobuz. Povestea cuplului care calatoreste tot timpul; Ce a scris o fetita de 10 ani intr-o scrisoare cu dorinte de Craciun. Un iPhone 11, o poseta Chanel si 4.000 de dolari

Ursul panda Bei Bei va zbura singur in avion din SUA in China. Bagajuladmis la bord: un supraveghetor si un medic veterinar. Ursul panda Bei Bei va pleca, marti, in calatoria vietii peste mari si tari. Nascut in Statele Unite, ursul. Copilul minune care va absolvi facultatea la varsta de 9 ani. Un copil-minune din Belgia se pregateste sa obtina diploma de licenta de la facultatea de inginerie electrica, din Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, la varsta de 9 ani.

FOTO 10 ani de la disparitia mocanitei care lega Hunedoara de minele din munti. Cum arata in urma cu un secol

Au trecut zece ani de cand linia ferata care lega Hunedoara de exploatarile miniere din Tinutul Padurenilor si-a incetat existenta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )