Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cel mai luxos microbuz din lume are baie si minibar

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai luxos microbuz din lume are baie si minibar

Un microbuz marca Mercedes pus recent in vanzare este dotat cu baie, birou, frigider si alte facilitati demne de un VIP. El arata ca un avion privat in interior, dar costa ceva mai putin: doar 280. 00 de euro. continuă pe Adevărul

Cel mai sexy barbat din lume in 2015!

Cel mai sexy barbat din lume in 2015, conform unui sondaj realizat de revista britanica Glamour, este Jamie Dornan, actorul de 32 de ani din Fifty Shades of Grey. Iata cine se mai afla pe primele locuri ale clasamentului! .

Actorul Jamie Dornan, desemnat cel mai sexy barbat din lume

Actorul Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour, relateaza Metro. Jamie Dornan, in varsta de 32 de ani, protagonistul.

Cel mai vechi horoscop din lume

Cel mai vechi horoscop din lume nu-si are originile in Grecia Antica, asa cum multa vreme s-a crezut. Babilonienii, care aveau cunostinte solide cu privire la sistemul astrologic, au creat cele 12 semne zodiacale pe care le cunoastem astazi.

Acestea sunt cele mai sigure orase din lume. Cum traiesc locuitorii de aici

Tokyo, Singapore si Osaka sunt cele mai sigure orase din lume, conform unui clasament stabilit de revista britanica The Economist si mentionat joi de 7sur7. be. The Economist se sprijina pe statistici.

Arhitectura revolutionara, colorata, cu forme deosebite. Topul celor mai ciudate cladiri din lume

Cele mai ciudate locuinte din lume sfideaza gravitatia. Au un design iesit din comun, se rotesc, sunt rasturnate si sunt create de arhitecti talentati. Earthporm. com prezinta un top al celor mai ciudate.

Rusia: Rezervele internationale, la cel mai mic nivel din 2009

Rezervele internationale ale Rusiei au scazut, in ianuarie, cu 9,25 miliarde dolari, pana la 376,2 miliarde dolari, cel mai mic nivel din ultimii aproape sase ani, din cauza reevaluarii rezervelor in euro si a interventiilor in piata efectuate de Banca Centrala de la Moscova, ca sa limiteze deprecierea rublei, transmite Bloomberg.

FOTO: Topul celor mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate trei orase din lume se afla pe continentul asiatic, iar numarul turistilor ajunge la aproximativ 45 de milioane, scrie Business Insider.

Inflatia din Rusia a urcat in ianuarie la cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani

Inflatia anuala din Rusia a accelerat in ianuarie peste asteptari, de la 11,4% la 15%, atingand cel mai ridicat nivel din 2008. Acest lucru are loc in conditiile in care preturile de consum au urcat puternic.

Caru' cu vedete: Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit; Delia a ajuns sa cumpere bilete la propriul spectacol; Topul celor mai sexy barbati din lume

Ce familie frumoasa are Cindy Crawford! Cu cateva zile inainte de a implini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezenta la avanpremiera filmului Hospital in the Sky, un documentar emotionant filmat in Peru. Fostul top model a venit insotita de intreaga sa familia sa, sotul si cei doi copii. Moni a vrut sa se asigure ca Ramona nu o va face de ras in Hong Kong. I-a impus reguli stricte! Ramona Gabor se afla de cateva zile in Hong Kong, la invitatia Monicai si a iubitului sau chinez. Inainte de plecare, modelul s-a vazut nevoit sa-si faca bagajele dupa indicatiile surorii ei mai mari.

Cel mai scump tablou din istorie: tocmai ce a fost vandut pentru 300 mil. de dolari

Tabloul Nafea Faa Ipoipo Cand te vei casatori), pictat de francezul Paul Gauguin in 1892 si care prezinta doua fete din Tahiti, a fost vandut pentru 300 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa opera de arta din istorie,.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )