Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel mai scump tablou din istorie: tocmai ce a fost vandut pentru 300 mil. de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai scump tablou din istorie: tocmai ce a fost vandut pentru 300 mil. de dolari

Tabloul Nafea Faa Ipoipo Cand te vei casatori), pictat de francezul Paul Gauguin in 1892 si care prezinta doua fete din Tahiti, a fost vandut pentru 300 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa opera de arta din istorie,. continuă pe Wall-Street Ro

Hafthor Julius Bjornsson, Muntele din Urzeala Tronurilor, a devenit cel mai puternic viking din istorie

Hafthor Julius Bjornsson, mult mai cunoscut ca Muntele din serialul Urzeala Tronurilor, a castigat titlul de Cel mai puternic viking din lume, dupa ce a reusit sa care un trunchi de copac de 650 de kilograme, potrivit Mashable. com.

Paravion.ro: Un roman a cumparat cel mai scump bilet de avion, de 5.460 de euro

In timp de unii romani vaneaza ofertele companiilor de avioane, altii prefera sa dea cateva mii de euro bune. De fapt, un singur roman a cumparat cel mai scump bilet de avion in 2014 de pe portalul de turism Paravion. ro. Este vorba de un bilet.

Asa arata cele mai frumoase femei din istorie. Sotia unui presedinte, in acest top

Cele mai frumoase femei din istorie nu sunt nominalizate doar in baza aspectului fizic atragator, ci si al aportului pe care l-au avut in societate in epoca lor. Site-ul ranker. com si publicatia Ask Men au.

Actorul Jamie Dornan, desemnat cel mai sexy barbat din lume

Actorul Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume, in cadrul unui sondaj realizat de redactorii revistei britanice Glamour, relateaza Metro. Jamie Dornan, in varsta de 32 de ani, protagonistul.

Rusia: Rezervele internationale, la cel mai mic nivel din 2009

Rezervele internationale ale Rusiei au scazut, in ianuarie, cu 9,25 miliarde dolari, pana la 376,2 miliarde dolari, cel mai mic nivel din ultimii aproape sase ani, din cauza reevaluarii rezervelor in euro si a interventiilor in piata efectuate de Banca Centrala de la Moscova, ca sa limiteze deprecierea rublei, transmite Bloomberg.

Cel mai sexy barbat din lume in 2015!

Cel mai sexy barbat din lume in 2015, conform unui sondaj realizat de revista britanica Glamour, este Jamie Dornan, actorul de 32 de ani din Fifty Shades of Grey. Iata cine se mai afla pe primele locuri ale clasamentului! .

Inflatia din Rusia a urcat in ianuarie la cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani

Inflatia anuala din Rusia a accelerat in ianuarie peste asteptari, de la 11,4% la 15%, atingand cel mai ridicat nivel din 2008. Acest lucru are loc in conditiile in care preturile de consum au urcat puternic.

Un roman a cumparat cel mai scump bilet de avion, de 5.460 de euro

In timp ce unii romani vaneaza ofertele companiilor aeriene, altii prefera sa dea cateva mii de euro bune. De fapt, un singur roman a cumparat cel mai scump bilet de avion in 2014 de pe portalul de turism Paravion. ro.

Cel mai scump teren agricol din Romania se vinde la Brasov: pretul e urias. Cumparatorul, un canadian, vrea sa puna bazele unei ferme de vaci

Terenul are aproximativ 40 de hectare si este situat in comuna Jibert din Brasov. Potrivit anuntului publicat pe site-ul Ministerului Agriculturii, proprietara cere 365. 000 de euro pentru teren. Un hectar ajunge la aproximativ 9. 000 de euro, de trei ori mai mult decat un pret obisnuit.

FOTO si VIDEO. in vizor AMBIENTE, cel mai important eveniment in domeniul accesoriilor pentru casa

Cel mai important targ din domeniul bunurilor de larg consum cu accent special pe decoratiuni si accesorii pentru casa, AMBIENTE, se va desfasura in perioada 13 - 17 februarie la Frankfurt. Sustenabilitatea, inovatia, creativitatea, usurinta in utilizare, lifestyle-ul si, bineinteles designul vor fi cuvintele cheie ale editiei din acest an si aceste tendinte se vor regasi cu prisosinta in produsele repartizate pe deja celebrele sectiuni Living, Dining si Giving. Peste 4700 de firme expozante provenind din aproape 90 de tari se vor regasi la acest targ care, asa cum arata cifrele, este in continua dezvoltare: cele mai multe produse noi, cel mai internationalizat expozanti si vizitatori din 5 continente), cel mai trendy aici se fixeaza tendintele pentru urmatoarea etapa) .

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )