Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTO Cel mai tanar prorector din Romania, in finala unui concurs international care, de ani buni, premiaza excelenta

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai tanar prorector din Romania, in finala unui concurs international care, de ani buni, premiaza excelenta

Dan Vodnar, cercetator premiat si cel mai tanar prorector de la o universitate de stat din Romania, a fost desemnat printre cei 10 finalisti din tara care exceleaza in domeniile lor de activitate si creeaza schimbare in comunitate. Organizatia care l-a selectat este una internationala, JCI. Printre cei premiati pana acum se numara personalitati din 57 de natiuni precum John F. Kennedy, Henry Kissinger, Elvis Presley, Jackie Chan. continuă pe Adevărul

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

CURS VALUTAR. Euro a scazut spre 4,65 lei, la cel mai slab nivel din ultimele doua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6553 lei/euro, in scadere cu 0,20% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mic prag din septembrie pana in.

Care este cea mai veche localitate din Romania

Conform istoricilor, orasul Constanta, cunoscut in latina ca Tomis Constantiana, impreuna cu regiunea din jur, este cel mai vechi oras de pe teritoriul Romaniei. Prima atestare dateaza din anul 657 i de Hr.

Faze tari: Cele mai vrstnice gemene din lume au mplinit 102 ani; Un tnar si-a pierdut permisul de conducere la doar 49 de minute dupa ce l obtinuse; Cel mai ciudat referendum din lume va avea loc n Elvetia

Un om al strazii a pacalit intreaga planeta! A devenit celebru dupa ce i-a oferit unei tinere ultimii sai bani, dar totul a fost de fapt o mare teapa. Un om al strazii a reusit sa. Familia asta nu cumpara nimic. Traiesc numai din ce produc! Caleb si Amy Rae din SUA cultiva legume si fructe, cresc animale si chiar au.

Gelu Diaconu: il declar oficial pe Orlando Teodorovici al doilea cel mai mare mincinos din PSD, dupa Liviu Dragnea! (FOTO)

Gelu Stefan Diaconu lanseaza o serie de critici dure la adresa ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici! intr-o postare pe Facebook, fostul director ANAF demonteaza toate minciunile Guvernului si a PSD aratand.

Simona Halep, dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei: Mi-a furat trofeul din maini! Trei luni am suferit

Campioana Simona Halep, numarul unu mondial in tenis,a facut dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei. Sportivasi-a amintit de momentul cand a pierdut finala de la Rolland Garros in.

Cel mai letal tip de cancer face ravagii in Europa. in Romania, mortalitatea a crescut cu 31%

Cancerul depancreasa devenit cel mai letal cancer la nivel european. Mortile cauzate de aceasta boala s-au dublat in ultimele 3 decenii, la nivelul de zeci de mii, potrivit unui raport al Unitatii.

Cosmarul unei femeicare s-a casatorit cu un barbat mai tanar cu 34 de ani: Nu am putut sa ma duc nicaieri

Diane De Zoysa, o femeie de 60 de ani din Marea Britanie, s-a indragostit in 2011 de un barbat de origine asiatica, cu 34 de ani mai tanar. Cu doi an in urma,femeia si-a vandut casa din Scotia si.

Oficial german: Atacurile la adresa minoritatii germane din Romania, la un nivel ce nu poate fi acceptat. Scopul acestor devieri, o campanie electorala in stilul cel mai murdar pentru prezidentiale

Dr. Bernd Fabritius, imputernicitul Guvernului Federal al Germaniei pentru Imigrare si Minoritati, a declarat ca atacurile la adresa minoritatii germane din Romania au ajuns la un nivel care nu poate fi.

Cel putin 500 de oameni din Romnia si din alte zece state, prejudiciati cu peste 3 milioane de euro de grupari infractionale din Vlcea

Procurorii DIICOT au facut joi zeci de perchezitii pentru a destructura cinci grupari din Valcea suspectate de fraude informatice si spalare de bani si in care sunt implicate cel putin 93 de persoane. Anchetatorii spun ca suspectii controlau 200 de conturi deschise in Romania si in alte noua tari din Europa, dar si in Mexic. Fluxurile financiare au fost utilizate pentru a frauda prin sisteme informatice cel putin 500 de oameni, prejudiciul depasind trei milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )