Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai bune zece filme care nu au fost realizate niciodata

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune zece filme care nu au fost realizate niciodata

De la Stanley Kubrick la Orson Welles, multi dintre marii regizori au planuit capodopere care au ramas la stadiul de proiect. continuă pe Adevărul

Putin il decoreaza pe francezul Jean-Claude Killy, care a coordonat cele mai bune JO ...

Vladimir Putin l-a decorat pe francezul Jean-Claude Killy pentru coordonarea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, delegat din partea Comitetul International Olimpic CIO), potrivit Mediafax. Presedintele rus l-a decorat pe membrul CIO cu Ordinul de Merit, in cadrul unei ceremonii la Kremlin. Fost multiplu campion olimpic la schi, Killy a apreciat ca Rusia a reusit cele mai bune JO din toate timpurile. Totusi el a subliniat ca vorbeste doar despre cele de iarna. Moscova a mai gazduit in .

Alexandru Ciucu a premiat cele mai bune costume de film la Premiile Gopo: Cinematografia este marea mea pasiune!

Alexandru Ciucu a urcat aseara pe scena Galei Premiilor Gopo pentru a anunta si a inmana trofeul pentru Cele mai bune costume de film. Distinctia i-a fost oferita Mariei Miu pentru contributia la filmul Domnisoara Christina.

Vladimir Putin i-a decorat pe responsabilii cu organizarea JO de la Soci, cele mai bune din toate timpurile

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a decorat cu Ordinul de Merit pe francezul Jean-Claude Killy, coordonatorul din partea CIO al Jocurilor Olimpice de la Soci, in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni la.

Cele mai bune remedii pentru hipertensiune

Este foarte important ca hipertensiunea sa fie controlata medical si orice tratament complementar, care se adauga terapiei sa fie aprobat, mai intai de medicul curant. Sunt cateva plante de un real ajutor in scaderea tensiunii arteriale, recomandate de fitoterapeuti.

Cele mai bune tratamente naturale pentru hipertensiune

Este foarte important ca hipertensiunea sa fie controlata medical si orice tratament complementar, care se adauga terapiei sa fie aprobat, mai intai de medicul curant. Sunt cateva plante de un real ajutor in scaderea tensiunii arteriale, recomandate de fitoterapeuti.

Top 5 cele mai ciudate restaurante din Europa! Experiente inedite ce merita incercate

Te-ai gandit vreodata ca ai putea lua cina intr-un restaurant ce seamana cu stomacul unui extraterestru, in altul special conceput doar pentru doua persoane, sau, poate, chiar in aer? Iata care sunt 5 dintre cele mai inedite restaurante pe care le gasesti in Europa.

FOTO Top 10 cele mai ciudate si inspaimantatoare lucruri pe care oamenii au incercat sa le introduca ilegal in tara

Majoritatea pasagerilor care calatoresc pe calea aerului si trec prin controalele obligatorii din aeroporturi se gandesc sa nu depaseasca, eventual, cantitatea de lichid permisa la bordul avionului, de 100 de ml. Nu este si cazul persoanelor care au contribuit la realizarea unui clasament al celor mai bizare lucruri descoperite la punctele de de control de angajatii aeroporturilor.

CLASA PREGATITOARE 2014 Marti incepe etapa a II-a de inscrieri. Top 50 cele mai cautate scoli din tara

Peste 1. 300 de copii urmeaza sa fie inscrisi in invatamantul primar in etapa a II-a, care incepe marti, 25 martie, dupa ce in prima etapa nu au gasit loc in scolile dorite, iar parintii au omis sa bifeze pe cererea de inscriere mentinerea optiunii pentru scoala de circumscriptie. Ca in fiecare an, Ministerul Educatiei a publicat topul scolilor din tara unde au fost depuse cele mai multe cereri.

Statia de epurare Targoviste Sud, una dintre cele mai moderne statii de epurare ape uzate din tara

Municipiul Targoviste va avea una dintre cele mai moderne statii de epurare ape uzate din tara. Statia va fi inaugurata in luna aprilie, este finantata din fonduri europene, iar contributia UE este de 85%. Valoarea contractata in urma licitatiei a fost de 66, 9 milioane de lei.

Cele mai inedite operatii estetice pentru barbati

De la faloplastie ori scrotoplastie si pana la implant de pectorali, lipo-gravura sau extractie/implantare unitate foliculara, iata care sunt cele mai inedite operatii estetice la care pot apela barbatii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )