Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO Cele mai urate constructii din Romania. Povestile ciudate ale cladirilor care ne zgarie privirile

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai urate constructii din Romania. Povestile ciudate ale cladirilor care ne zgarie privirile

Lipsa unor reglementari clare legate de constructia de cladiri a dus la aparitia unor monstruozitati arhitecturale in ultimii ani, pe tot cuprinsul Romaniei. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona Barladului pot fi incadrate la loc de cinste pe harta celor mai proaste drumuri din Romania. Strazile peticite si lipsa marcajelor ii nemultumeste pe soferi. Sunt kilometri intregi de drumuri care au ramas ca-n epoca de piatra.

Presedintele Ordinului Arhitectilor, Dumitru Barbu, despre una dintre cele mai urate cladiri din Targoviste

Se construieste haotic in Targoviste si fara sa se tina cont de vreun plan urbanistic general, pentru ca nu exista unul. Nu o spunem noi ci presedintele Ordinului Arhitectilor Filiala teritoriala Muntenia Vest, arhitect Dumitru Barbu.

FOTO Cele mai spectaculoase fotografii realizate cu drone

O colectie cu cele mai spectaculoase imagini capturate cu ajutorul dronelor a fost realizata de catre site-ul Dronestagram. La inceputul anului, postul de televiziune National Geographic a selectat si premiat cea mai buna fotografie realizata la sute de metrii inaltime: un vultur care trece la cativa centimetri sub obiectivul dronei.

Institutul de Film American: Birdman, Boyhood si Unbroken, printre cele mai bune filme din 2014

Institutul de Film American AFI) a anuntat, luni, cele mai bune 11 filme ale anului 2014, printre care se numara Birdman, 12 ani de copilarie/ Boyhood si De neinvins/ Unbroken, transmite Mediafax.

FOTO Cele mai frumoase si indragite zece fete Bond din istorie

Spionul 007 este nucleul filmelor din franciza James Bond, insa femeile care ii stau alaturi sau ii sunt inamice sunt la fel de importante. Va prezentam o lista a celor mai apreciate actrite care au interpretat emblematicul rol de fata Bond.

FOTO. Cea mai scumpa fotografie din lume: Un peisaj din Arizona, realizat de Peter Lik

Fotograful australian de peisaje Peter Lik a stabilit un record mondial dupa ce un colectionar privat a platit 6,5 milioane de dolari pentru o poza a artistului, reprezentand o imagine a canionului Antelope din Arizona, in Statele Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

FOTO Biserica din Timisoara, care a ajuns de rasul orasului: pare facuta dupa ciorna unui elev de clasa a V-a

Biserica ortodoxa din Piata Badea Cartan, care a fost sfintita in 1998, este, fara indoiala, una dintre cele mai urate constructii din Timisoara.

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Vezi cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor!

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

Cynny - in Iasi se dezvolta un startup cu cele mai mici servere din lume

Despre Romania vorbim atunci cand spunem piata de IT, outsourcing, poate hackeri, dar, de cativa ani si startup. Din ce in ce mai multe firme de IT se formeaza in Romania. Noi am descoperit la Iasi Cynny, un startup romano-italian care foloseste o tehnologie unica in lume si care are planuri mari pentru a fi o forta pe piata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )