Libnet.ro
UNICEF

12:16

FOTO Un cor de copii din China, prezent pentru prima data la Iasi: Cel mai mult le-a placut la Palatul Culturii

Adevărul Adevărul,
FOTO Un cor de copii din China, prezent pentru prima data la Iasi: Cel mai mult le-a placut la Palatul Culturii

Cu ocazia celei de-a cincea editii a Festivalului Concurs Coral International pentru Tineret Gavriil Musicescu, printre cele 30 de coruri participante s-a aflat si unul din Republica Populara Chineza. Cei 25 de micuti au cantat in biserici din Iasi, dar si pe scena din centrul orasului. continuă pe Adevărul

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare, sustine ca dozele achizitionate recent de minister vor acoperi pe deplin necesarul si ca pana la sfarsitul acestei luni va fi distribuita medicilor de familie o cantitate suplimentara de 420. 000 de doze de vaccin BCG, care va asigura necesarul pentru o perioada de cel putin un an, iar de luni vor fi livrate peste 330. 000 de doze de vaccin ROR, potrivit News. ro.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din tara noastra sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare, sustine ca dozele achizitionate recent de minister vor acoperi pe deplin necesarul si ca pana la sfarsitul acestei luni va fi distribuita medicilor de familie o cantitate suplimentara de 420. 000 de doze de vaccin BCG, care va asigura necesarul pentru o perioada de cel putin un an, iar de luni vor fi livrate peste 330. 000 de doze de vaccin ROR, potrivit News. ro.

SITUATIE ALARMANTA: Aproximativ 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare

Aproximativ 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Reprezentantii ministerului Sanatatii dau insa asigurari ca dozele achizitionate recent.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare, potrivit news. ro.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare,.

Este STARE DE URGENTA in Canada, pentru prima data dupa 14 ani: Ard padurile

Este stare de urgenta in Canada, pentru prima data dupa 14 ani. Cel putin 180 de incendii au avut loc in padurile si preriile din provincia Columbia Britanica. Focurile s-au extins pe sute de.

EPIDEMIA DE RUJEOLA! Mii de COPII din 41 de judete, INFECTATI

Epidemie de rujeola in Romania. Potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP), numarul total de cazuri.

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un.

Faze tari:Fenomen bizar in natura: mai multi pesti masculi au inceput sa depuna icre; Noul proiect Google se foloseste de energia din gazonul tau pentru a-ti incalzi casa; Parada de sani la cea mai cunoscuta sarbatoare spaniola

Misiune mai putin obisnuita pentru cativa lucratori de la salubritate! Ce au cautat prin gunoaie, aproape 2 zile. Misiune mai putin obisnuita pentru. Parada de sani la cea mai cunoscuta sarbatoare spaniola. Veselie mare, vinul a curs in valuri si fetele si-au etalat sanii goi, recent, la deschiderea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )