Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO Investitiile in infrastructura pe urmatorii 10 ani: Care sunt autostrazile, caile ferate, trenurile metropolitane, magistralele de metrou din Bucuresti si din Cluj Napoca pe care le vom face cu bani pe care inca nu ii avem

Hotnews Hotnews,
 FOTO Investitiile in infrastructura pe urmatorii 10 ani: Care sunt autostrazile, caile ferate, trenurile metropolitane, magistralele de metrou din Bucuresti si din Cluj Napoca pe care le vom face cu bani pe care inca nu ii avem

Circa 73 miliarde de euro in urmatorii 10 ani - asa suna sec pe hartie planul investitional pe infrastructura prezentat de Ministerul Transporturilor. Peste 3. 000 de kilometri noi de autostrazi si drum expres, pe langa cei 400 de km aflati in lucru sau contractati acum, cai ferate cu viteza sporita, trenuri de lucru pentru modernizari de linie ferata, trenuri metropolitane in Bucuresti, Cluj si alte orase, garnituri noi de tren, modernizarea Garii de Nord, extinderea cu o banda a autostrazii A1 pana la Pitesti, dar si magistrale noi de metrou in Capitala si primul metrou la Cluj-Napoca. Singura problema? Finantarea. Fondurile europene disponibile vor fi mai putin de 13 miliarde. Ramane ca diferenta sa o acopere statul roman cu alocari de 2% din PIB anual, dar si din imprumuturi externe si parteneriate public-private. continuă pe Hotnews

Planul de investitii in infrastructura pe urmatorii 10 ani. Alocam 2% din PIB pe an pentru finantarea transporturilor fata de 0,6% cat este acum

Alocarea bugetara pentru domeniul Transporturilor va fi de 2% din PIB, fata de 0,6% cat este acum, a anuntat miercuri ministrul Transporturilor intr-o conferinta in care a fost prezentata o strategie de investitii in infrastructura pentru perioada 2020-2030. Bode a precizat ca planul realizat este practic o actualizare a strategiei de implementare a proiectelor deja transpuse si stabilite in Master Planul de Transport si prevede investitii de circa 73 de miliarde de euro pentru urmatorii zece ani.

Tina Turner, perfecta la 80 de ani. Care e marele secret al artistei

Varsta de 80 de ani a insemnat pentru Tina Turner o a doua sansa. Dupa ce a vandut peste 200 de milioane de discuri pe parcursul a 60 de ani de cariera, legenda muzicii ultimei jumatati de secol s-a vazut obligata in ultima perioada sa se concentreze mai mult asupra problemelor de sanatate fiind nevoita .

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. S-a aflat acum ce se intampla de aproape 10 ani

Oamenii, in general, sunt destul de fideli bancilor la care au conturi. Asa e cazul si cu romanii. Dar cine a crescut, de fapt, in sistemul bancar in ultimii 10 ani? Stim acum cum stau.

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online

Conform statisticilor, consumatorii parasesc de cele mai multe ori procesul de achizitionare, chiar daca au pus produsele in cos, din cauza metodei de plata. Care sunt cele mai sigure metode de plata cu cardul bancar? Care sunt cele mai sigure metode prin care poti plati absolut orice online Clientii care obisnuiesc sa faca cumparaturi online, .

Noua Casa 2020. Guvernul a adopat programul. Care sunt noile conditii de creditare pentru romani

Programul Noua Casa, referitor la stimularea achizitiilor imobiliare de catre familiile tinere, a fost aprobat, astazi, de Guvernul Orban. Anuntul a fost facut de seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Guvernul a aprobat programul Noua Casa in forma aprobata de Guvern, programul Noua Casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima Casa, permite garantarea cu 60% .

Tot ce trebuie sa stim despre testarea pentru COVID si care sunt riscurile sa ne infectam la terasa

Astazi aflam tot ce trebuie sa stim despre testarea COVID. Ce implica si unde o putem face aflam de la infectionistul Adrian Marinescu. De altfel, medicul explica la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea si cat de periculoase sunt baile de multime pe care le gasim la mare sau la munte, dar si care sunt sansele sa ne reinfectam dupa ce am avut infectia.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Serialul Las Fierbinti se filmeaza in ciuda pandemiei. Care sunt schimbarile!

Dupa relaxarea masurilor de restrictie, s-au reluat filmarile pentru indragitul serial Las Fierbinti. Lucrurile nu au revenit insa la normal, iar zilele de filmare se desfasoara cu totul diferit fata de cum se desfasurau inainte de pandemie. Iata care sunt schimbarile! .

Sectorul transporturilor are nevoie de 73 de miliarde de euro in urmatorii zece ani

Necesarul de investitii in infrastructura de transport a Romaniei totalizeaza 73 de miliarde de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )