Libnet.ro
UNICEF

13:31

FOTO Legenda celei mai cunoscute musculite din istorie: un milion de dolari pentru inmormantarea insectei

Adevărul Adevărul,
FOTO Legenda celei mai cunoscute musculite din istorie: un milion de dolari pentru inmormantarea insectei

Din cele mai vechi timpuri, oamenii avut alaturi de ei diverse animele de companie pentru placere si tovarasi. Unele au ramas in istorie. continuă pe Adevărul

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot.

SUA: Somajul scade in septembrie la 3,5%, cel mai redus nivel din decembrie 1969

Crearea de locuri de munca in Statele Unite a ramas solida in septembrie iar numarul inregistrat in august a fost revizuit in scadere puternica, permitand reducerea ratei somajului la 3,5%, cel mai mic nivel din decembrie 1969, a anuntat vineri administratia Trump, citata de AFP.

Ea e castigatoarea Miss BumBum. Cum arata tanara cu cel mai frumos posterior din lume

Cel mai frumos posterior din lume a fost desemnat in Mexic. Concursul Miss Bum Bum a fost castigat de un model Playboy din Brazilia. Pe numele ei Suzy Cortez, tanara in varsta de 29 de ani este practicanta.

Sute de mii de clienti dau Volkswagen in judecata. incepe cel mai mare proces din istoria Germaniei

A inceput cel mai mare proces din istoria Germaniei si primul proces colectiv care a avut vreodata loc acolo. Sute de mii de clienti incearca sa obtina despagubiri de la Volkswagen, dupa ce producatorul a.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Marcand un avans de 1,24% in intervalul 23 - 30 septembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o perioada in care indicele financiar a raportat o scadere de 0,31%.

Reteta celei mai gustoase tocanite cu ceapa rosie de apa si pulpa de porc. Cum o gatesc gospodinele din zona Buzaului

Cu cat tocana contine mai multa ceapa, cu atat este mai gustoasa. Este convingerea gospodinelor din Maracineni si Matesti, zona in care se produce ceapa de apa rosie de Buzau, acesta fiind si motivul pentru care aceasta leguma a devenit un ingredient nelipsit din bucatarii. Aici, reteta tocanitei cu ceapa transmisa de la o generatie la alta tinde catre perfectiune.

RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

Razvan Cuc, despre lucrarile la Autostrada Moldovei: Este cel mai bun santier din Romania!

S-au turnat primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, anunta ministrul Transporturilor, care a vizitat santierul centurii din Bacau. La sase luni de la inceperea lucrarilor, Razvan Cuc se declara.

Avertizare meteorologica. Cod galben de ploi torentiale si vant in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de ploi si intensificari ale vantului, valabile pe durata orei urmatoare in localitati din zonele Moldovei si.

Bihor: Cel mai rapid pianist din lume, Havasi Balazs, debuteaza in aer liber la Oradea

Pianistul si compozitorul ungar Havasi Balazs isi face debutul in aer liber cu cel mai nou concert s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )