Libnet.ro
UNICEF

15:45

FOTO Manifestarile pentru Ziua Nationala aduc restrictii de trafic in Capitala. Care sunt strazile pe care nu se circula

Adevărul Adevărul,
FOTO Manifestarile pentru Ziua Nationala aduc restrictii de trafic in Capitala. Care sunt strazile pe care nu se circula

Odata cu manifestarile care vor avea loc de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier de pe soseaua Kiseleff va fi restrictionat vineri, atunci cand vor fi facute repetitii pentru parada, dar si duminica, cand va avea loc evenimentul. Totodata, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala. continuă pe Adevărul

FOTO Manifestarile pentru Ziua Nationala aduc restrictii de trafic Capitala. Care sunt strazile pe care nu se circula

Odata cu manifestarile care vor avea loc de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier de pe soseaua Kiseleff va fi restrictionat vineri, atunci cand vor fi facute repetitii pentru parada, dar si duminica, cand va avea loc evenimentul. Totodata, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala.

Manifestarile pentru Ziua Nationala aduc restrictii de trafic Capitala. Care sunt strazile pe care nu se circula

Odata cu manifestarile care vor avea loc de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier de pe soseaua Kiseleff va fi restrictionat vineri, atunci cand vor fi facute repetitii pentru parada, dar si duminica, cand va avea loc evenimentul. Totodata, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala.

Masuri de ordine publica pentru Ziua Nationala: 10.000 de politisti vor patrula pe strazi.

Aproape 10. 000 de politisti vor asigura masurile de ordine pentru buna desfasurare a manifestarilor dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei si a 95 de ani de la infaptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, in Bucuresti si in municipiile resedinta de judet, informeaza IGPR intr-o informare remisa RL. Politia Romana va participa la parada nationala organizata in municipiul Bucuresti cu efective si tehnica, respectiv motociclete si autospeciale de interventie Citeste si: Dusa: .

Guvernul trimite 15.000 de lei la Alba Iulia pentru Ziua Nationala. Suma este de 10 ori mai mica decat s-a cerut

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 15. 000 de lei pentru finantarea unor manifestari ce vor fi organizate la Alba Iulia cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale. Suma este de 10 ori mai mica decat cea solicitata de Institutia Prefectului.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu fast in Baia Mare

1 Decembrie, Ziua nationala a Romaniei va fi serbata si anul acesta cu mare fast in Baia Mare. Invitati de seama, concerte, focuri de artificii si aprinderea iluminatului ornametal sunt doar cateva dintre surprizele pregatite baimarenilor pentru anul acesta.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu muzica, teatru si film la ICR

Institutele Culturale Romane din Varsovia, Istanbul, Madrid, Lisabona, Torino si Venetia marcheaza ziua de 1 decembrie prin concerte cu muzica lui George Enescu, prin spectacole de teatru, expozitii si proiectii de filme. Violonistul Alexandru Tomescu, mezzosoprana Ruxandra Donose si actrita Maia Morgenstern sunt cativa dintre artistii care vor sustine spectacole in strainatate de Ziua Nationala.

Alex Velea si Andreea Banica canta de Ziua Nationala la Alexandria

Municipalitatea a pregatit de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, un program special pentru alexandreni cu muzica, masa festiva, defilare si foc de artificii.

Concert Andra, foc de artificii si spectacol de lasere de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Primaria Ramnicu Valcea a alocat 90 000 lei pentru organizarea manifestarilor artistice de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Ramnicenii vor avea parte de focuri de artificii, spectacol de lasere si concerte de muzica populara si dance. Printre cei care vor concerta la Ramnicu Valcea se numara Andra.

Ziua Nationala, sarbatorita de Primaria Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, organizeaza o serie de actiuni festive pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si Ziua Nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca Ziua Nationala si drapelul. 1 Decembrie reprezinta pentru romani, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )