Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu muzica, teatru si film la ICR

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu muzica, teatru si film la ICR

Institutele Culturale Romane din Varsovia, Istanbul, Madrid, Lisabona, Torino si Venetia marcheaza ziua de 1 decembrie prin concerte cu muzica lui George Enescu, prin spectacole de teatru, expozitii si proiectii de filme. Violonistul Alexandru Tomescu, mezzosoprana Ruxandra Donose si actrita Maia Morgenstern sunt cativa dintre artistii care vor sustine spectacole in strainatate de Ziua Nationala. continuă pe Adevărul

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu muzica, fasole cu ciolan si vin fiert

Ziua Nationala a Romaniei se va sarbatori la Arad pe platoul din fata Palatului Administrativ, deoarece municipalitatea a pregatit un program artistic.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu fast in Baia Mare

1 Decembrie, Ziua nationala a Romaniei va fi serbata si anul acesta cu mare fast in Baia Mare. Invitati de seama, concerte, focuri de artificii si aprinderea iluminatului ornametal sunt doar cateva dintre surprizele pregatite baimarenilor pentru anul acesta.

Concert Andra, foc de artificii si spectacol de lasere de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei

Primaria Ramnicu Valcea a alocat 90 000 lei pentru organizarea manifestarilor artistice de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Ramnicenii vor avea parte de focuri de artificii, spectacol de lasere si concerte de muzica populara si dance. Printre cei care vor concerta la Ramnicu Valcea se numara Andra.

Artificii, confetti, parade si ceremonii, in Pitesti, de Ziua Nationala a Romaniei

Pe langa ceremonialul militar si religios dedicat Sarbatorii Nationale a Romaniei, in prima zi oficiala de iarna, la Pitesti va avea loc si aprinderea Bradului de Craciun si a iluminatului ornamental in zona centrala a municipiului Pitesti.

Defilare cu torte pe strazile Galatiului, de Ziua Nationala a Romaniei

Prefectura Judetului Galati a pregatit un amplu program de manifestari dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Nu vor lipsi ceremonialurile religioase si militare, dar si o defilare cu torte pe strazile orasului.

Institutul Cultural Roman va organiza la Chisinau expozitii si concerte, de Ziua Nationala a Romaniei

Saptamana aceasta, Institutul Cultural Roman Mihai Eminescu de la Chisinau va organiza o serie de evenimente dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Expozitiile, concertele si lansarile de carte vor avea loc in diferite colturi ale tarii.

Parada militara, in centrul Pitestiului, de Ziua Nationala a Romaniei

Dupa ani de pauza, duminica, 1 decembrie, cadre militare si civile din Garnizoana Pitesti, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta vor defila in Piata Vasile Milea, in cinstea Zilei Nationale a Romaniei.

Orchestra Nationala de Camera va prezenta un nou CD de Ziua Nationala a Romaniei

Maine, la Sala cu Orga, in cadrul traditionalului concert De Ziua Nationala a Romaniei, va fi prezentat CD-ul George Enescu si Bela Bartok, realizat de Orchestra Nationala de Camera a Republicii Moldova, prim-dirijor Cristian Florea si violoncelista romana, stabilita in Franta, Laura Buruiana.

Ziua Nationala, sarbatorita de Primaria Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, organizeaza o serie de actiuni festive pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei.

Alex Velea si Andreea Banica canta de Ziua Nationala la Alexandria

Municipalitatea a pregatit de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, un program special pentru alexandreni cu muzica, masa festiva, defilare si foc de artificii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )