Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO Samuel L. Jackson si cel mai important rol al vietii - Postarea induiosatoare cu care i-a cucerit pe fanii din intreaga lume

Hotnews Hotnews,
 FOTO Samuel L. Jackson si cel mai important rol al vietii - Postarea induiosatoare cu care i-a cucerit pe fanii din intreaga lume

Este unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, iar colaborarile cu regizorul Quentin Tarantino au adus mereu filme cu incasari de top. Samuel L. Jackson 71 de ani) a postat pe Instagram doua fotografii cu care i-a cucerit inca o data pe fanii din intreaga lume. continuă pe Hotnews

Plecare soc din TV. Pandele a ramas fara cel mai important om. Ce s-a intamplat

La inceputul lunii martie, in sedinta CNA de la acea data, acorda licenta locala de emisie postului de televizune Metropola TV, post detinut de Primaria orasului Voluntari, prin principalii actionari, Consiliul Local Voluntari si echipa de fotbal FC Voluntari. Alexandru Cautis, al nici o zi de emisie, pleaca de la conducerea postului TV Astazi ar .

VIDEO Galaxy Note 20 Ultra, in cel mai important test: cat de rezistent este pretiosul gadget

Echipa din spatele canalului de YouTube JerryRigEverything a pus mana pe un Galaxy Note 20 Ultra, cel mai recent terminal de top de la Samsung, doar pentru a-l chinui la maxim. Au trecut deja.

Cat de rece poate fi in cel mai cald loc din lume si povestea unor recorduri care s-au dovedit a fi false

Intr-un sat din desertul californian Death Valley au fost 54,4 grade duminica, iar daca valoarea va fi validata, va fi noua maxima mondiala acceptata de toata lumea. Mai multe alte recorduri nu au rezistat cand au fost cu grija analizate, iar in articol puteti citi despre ele, dar si despre efectul caldurii extreme asupra vietii oamenilor. in plus, puteti citi si despre momentele cand este foarte rece in cel mai cald loc din lume.

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa .

Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Zilele trecute undeva in Alpii elvetieni a avut loc cel mai scump accident din lume, mai exact in valoare de 3 milioane de lire sterline. Masinile implicate, tineti-va bine, au fost trei bolizi de lux, pe care le poti achizitiona doar daca mamica si taticu au cateva zeci de milioane puse de-o parte doar pentru .

Tragedie pentru Giovanni Becali. A murit cel mai bun prieten. Cat de cunoscut era in Romania

Doliu pentru Giovanni Becali! Cel mai bun prieten al sau a murit de coronavirus. Este vorba despre Mihai Stancu, director al Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. Giovanni Becali, in doliu dupa ce i-a murit cel mai bun prieten Personaj extrem de controversat, Mihai Stancu a fost intre 1995 si 2004 adjunctul .

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in .

Cel mai nou cuplu din televiziune. Cine este iubita lui Dima Trofim

Dupa Dima Trofim suspina o gramada de admiratoare. De curand, acesta a fost surprins alaturi de noua iubita, spre dezamagirea fetelor. Iata cine este femeia din viata actorului. Dima Trofim are o noua iubita Considerat unul dintre cei mai ravniti barbati din showbizul romanesc, Dima Trofim isi dezamageste admiratoarele. Actorul si cantaretul din Republica Moldova .

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )