Libnet.ro
UNICEF

22:16

FOTO Schimbare de look pentru Simona Halep. A primit peste 50.000 de aprecieri

Adevărul Adevărul,
FOTO Schimbare de look pentru Simona Halep. A primit peste 50.000 de aprecieri

Inainte sa se intoarca acasa, la familie, Simona Halep a facut o vizita la hairstylist si s-a ales cu un nou look, apreciat de fanii ei. continuă pe Adevărul

Avertismentul transmis de WTA pentru Simona Halep

Asociatia de Tenis Profesionist a transmis ca Simona Halep va avea o misiune extrem de grea la Wimbledon. Specialistii considera ca trecerea de la zgura, suprafata ei favorita, la iarba, ii va scadea.

Maria Grapini vrea ca ambasadorul Romaniei la Paris sa-i ceara presedintelui Frantei o declaratie de sprijin pentru Simona Halep

Europarlamentarul Maria Grapini i-a cerut ambasadorului Romaniei la Paris, Luca Niculescu, intr-un mesaj pe Facebok scris cu multe greseli, sa-i solicite presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, sa iasa cu un mesaj public de apreciere pentru Simona Halep, dupa caricatura din Charlie Hebdo.

Nou record de audienta pentru Simona Halep. Cati oameni au urmarit finala castigata de ea la Roland Garros

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros, dupa o finala de poveste cu americanca Sloane Stephens, cucerind primul ei trofeu important.

Simona Halep, schimbare senzationala de look. Cum arata acum marea jucatoare de tenis - FOTO

Simona Halep a hotarat sa-si faca o schimbare de look, dupa ce sambata trecuta a castigat pentru prima data in cariera un turneu de Grand Slam. Jucatoarea de tenis si-a vopsit parul si a ales sa.

VIDEO WTA: Mihaela Buzarnescu, aleasa revelatia lunii mai / Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii si a primit si voturile pentru cea mai buna lovitura

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost aleasa revelatia lunii mai, ea fiind preferata fanilor care au votat pe site-ul WTA. De asemenea, conform sondajului WTA in randul fanilor, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai.

Simona Halep RUPE TACEREA! Ce spune despre caricatura aparuta in Charlie Hebdo (FOTO)

Charlie Hebdo a publicat o caricatura care o infatiseaza pe Simona Halep tinand titlul de la Roland Garros, desen care a avut atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier vechi, fier.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Ponta a starnit aplauze in plenul Camerei Deputatilor: Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!

Victor Ponta a vorbit miercuri in plenul Camerei Deputatilor si a starnit aplauzele celor prezenti atunci cand a ironizat mesajele transmise de filialele PSD din tara, potrivit carora multimea adunata pe National Arena ar fi huiduit-o pe Simona Halep si nu pe Gabriela Firea. Am sa va explic ce ati votat, pentru ca sunt sigur ca multi dintre colegii mei nu stiu. Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!, a spus Ponta.

Titlurile acordate de WTA, acaparate de romance. Simona Halep e cea mai buna, Mihaela Buzarnescu e revelatia

Simona Halep, locul unu WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai, conform unui sondaj al WTA in randul fanilor tenisului, si a castigat si titlul pentru cea mai frumoasa lovitura.

Simona Halep, decizie RADICALA! Anuntul ii va intrista pe romani

Simona Halep a declarat ca nu crede ca va participa la turneul de la Bucuresti, ce va avea loc in perioada 16 si 22 iulie. Nu stiu sigur acum, dar in mare parte nu prea, pentru ca este zgura dupa iarba.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )