Libnet.ro
UNICEF

21:45

Padurea Hoia Baciu, din Cluj, in topul celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta

România Liberă România Liberă,
Padurea Hoia Baciu, din Cluj, in topul celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta

Una dintre cele mai influente publicatii din India a realizat un top al celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta. Este vorba de International Business Times, care a nominalizat Padurea Hoia de langa Cluj-Napoca in acest clasament deschis de lacul Hillier din Australia. continuă pe România Liberă

Topul celor mai mari pensii: Magistratii si aviatorii, pe primele locuri in clasament

Ministerul Afacerilor Internese afla in plin scandal al pensiilor speciale. Acestea sunt considerate imorale, in contextul in care un angajat poate iesi la pensie la doar 41 de ani, cu peste 10.

Profesor universitar din Cluj, trimis in judecata pentru ca inchiriat camerele unui camin studentesc cu 150 dolari/noapte spectatorilor de la Untold si si-a insusit banii

Un profesor universitar de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara USAMV) din Cluj Napoca, fost presedinte al Senatului universitatii, a fost trimis in judecata, luni, alaturi de alte cinci persoane, dupa ce in 2016 a rezervat un camin studentesc sub pretextul organizariii unei conferinte - care nu a mai avut loc - si a inchiriat camerele caminului cu 150 de euro pe noapte spectatorilor de la Festivalul Untold, transmite News. ro.

Profesor din Cluj, judecat dupa ce a inchiriat un camin studentesc spectatorilor Untold. Cat a cerut pe noapte

Un profesor de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinata din Cluj Napoca a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la.

Doua castele din Romania, printre cele mai frumoase din lume

Publicatia Chatelaine a intocmit un clasament al celor mai frumoase castele din lume, iar doua dintre acestea se afla pe teritoriul Romaniei. Pe primul loc se afla un castel din Franta, Usse.

Masacrele celor mai sangerosi voievozi care au domnit in actualul spatiu al Romaniei. Cum omora Stefan cel Mare fara giudetiu

Vlad Tepes, Stefan cel Mare si Vasile Lupu se numara printre marile personalitati din istoria romanilor, insa unii dintre cronicarii din secolele trecute i-au portretizat in descrieri sumbre. Si alti voievozi s-au remarcat prin ispravile sangeroase.

De ce sunt hainele din mall-urile romanesti mai scumpe decat in Spania. Explicatia ministrului Ilan Laufer

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a explicat motivele pentru care hainele din mall-urile romanesti sunt mai scumpe decat cele din alte tari.

Iohannis a trecut in rezerva mai multe cadre militare din SRI, MApN si MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele de trecere in rezerva a unui numar de saptesprezece cadre militare: trei colonei din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI), opt generali si cinci contraamirali din Ministerul Apararii Nationale MApN) si un chestor din Ministerul Afacerilor Interne MAI), informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale, trimis Redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )