Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Una dintre cele mai frumoase Gradini Zoologice din tara, promovata pe Facebook

Adevărul Adevărul,
FOTO Una dintre cele mai frumoase Gradini Zoologice din tara, promovata pe Facebook

Gradina Zoologica va fi promovata in mediul virtual printr-o serie de fotografii pe care vizitatorii sunt provocati sa le realizeze de catre Tineretul Conservator, filiala Calarasi. Pe 9 august cand se sarbatoreste Ziua Internationala a Gradinilor, calarasenii sunt invitati la un concurs de fotografie. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai frumoase Gradini Zoologice din tara, promovata pe Facebook

Gradina Zoologica va fi promovata in mediul virtual printr-o serie de fotografii pe care vizitatorii sunt provocati sa le realizeze de catre Tineretul Conservator, filiala Calarasi. Pe 9 august cand se sarbatoreste Ziua Internationala a Gradinilor, calarasenii sunt invitati la un concurs de fotografie.

FOTO Top 5 cele mai frumoase sosele din Romania

Un clasament al celor mai frumoase drumuri din Romania trebuie, obligatoriu, sa inceapa cu Transfagarasanul si Transalpina. in afara de acestea, poate la fel de spectaculoase sunt si soselele care strabat Cheile Bicazului, Defileul Jiului si chiar drumul ce leaga Bistrita de Bucovina, prin Pasul Tihuta. Adevarul. ro va prezinta doar 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara noastra.

Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Cu o crestere economica de 2,2% in primul trimestru din 2013, Romania are una din cele mai performante economii din UE, iar o expansiune economica de cel putin 2% in 2013 pare realizabila si va face din aceasta tara un performer in randul colegilor din regiune, a aratat analistul Raiffeisen Bank International, Gunter Deuber, pe un blog din Financial Times.

FOTO VIDEO Incursiune in padurile seculare ale Dobrovatului, locul ales de Stefan cel Mare pentru ultima ctitorie

Zona Dobrovat, aflata langa Iasi, ofera turistului privelisti cu paduri de foioase si conifere intinse pe mii de hectare, incadrate ca rezervatii faunistice si arboricole. Pe un deal al comunei se gaseste Manastirea Dobrovat, considerata drept una dintre cele mai frumoase ctitorii ale domnitorului Stefan cel Mare. Un nou reportaj din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

Faze tari: Cele mai frumoase 10 locuri pe care sa le vezi inainte sa mori; 5 lucruri pe care nu le stiai despre sex: Toate fetele o fac; A gasit o mumie in podul casei bunicilor sai

Cum arata Micul Paris din China. Turistii chinezi invadeaza, anual, Parisul incercand sa descopere farmecul incontestabil al Orasului Luminilor. Dar putini sunt cei care stiu ca in propria lor tara exista o copie aproape fidela a celebrei capitale europene. Probabil cel mai prost hot din lume. Cum s-a razbunat o femeie pe arabul care i-a furat telefonul. O tanara din Germania a gasit o metoda inedita de a se razbuna pe cel care i-a furat telefonul, in urma cu 4 luni, de pe o plaja din Ibiza.

Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu si-a inregistrat numele la OSIM; Prima romanca pe coperta revistei Vogue; Cele mai reusite aparitii in Playboy ale celebritatilor

Previziuni soc pentru Zana! Chiar daca se marita, Andreea Marin va divorta din nou. Relatia Andreei Marin cu turcul este sub cronometru si risca sa ramana oricand insarcinata! Desi dureaza de cateva luni, una dintre cele mai mediatizate relatii din ultima vreme, dintre Andreea Marin si un doctor terapeut turc a fost plina de furtuni. Elena Udrea, in vacanta pe litoralul romanesc. Ce impresii a postat pe Facebook. Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, isi petrece vacanta pe litoralul romanesc. Udrea a participat la o seara de karaoke, precum si la o petrecere pe plaja, unde a aprins lampioane.

Cele mai frumoase vile inchiriate: aici si-au pus sigla firme ca Siemens, Eximbank sau Next Advertising

Cladirile istorice reprezinta una dintre variantele luate in calcul pentru spatii de birouri de multe din firmele locale, in special cand discutam de domenii ca avocatura, consultanta sau media si advertising. Aceste spatii sunt insa extrem de.

George Enescu in interpretarea unuia dintre cei mai cunoscuti dirijori ai momentului, laureat cu Grammy, Paavo Jrvi

Publicul va avea sansa sa asculte o interpretare noua, inedita a uneia dintre cele mai frumoase lucrari compuse de maestrul George Enescu, Simfonia nr. 1 in Mi bemol Major op. 13, in cadrul acestei editii a Festivalului International George Enescu, peste exact o luna. Vezi in articol programul complet al zilei de 6 septembrie.

George Enescu in interpretarea unuia dintre cei mai cunoscuti dirijori ai momentului, laureat ...

Publicul va avea sansa sa asculte o interpretare noua, inedita a uneia dintre cele mai frumoase lucrari compuse de maestrul George Enescu, Simfonia nr. 1 in Mi bemol Major op. 13, in cadrul acestei editii a Festivalului International George Enescu, peste exact o luna. De astazi intr-o luna, pe 6 septembrie 2013, Festivalul George Enescu aduce la Bucuresti un concert extraordinar, care continua traditia Festivalului de a propune publicului roman si strain sa redescopere muzica .

Una dintre cele mai mari companii de asigurari a fost sanctionata de autoritati

Comisia Nationala a Pietei Financiare CNPF) a adoptat o decizie de a aplica o amenda de 15. 000 de lei companiei Asito, a doua ca marime de pe piata din Republica Moldova, pentru incalcarea legislatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )