Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gala Internetics 2014 a premiat cele mai bune proiecte din online-ul romanesc

Antena3 Antena3,
Gala Internetics 2014 a premiat cele mai bune proiecte din online-ul romanesc

Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul galei Internetics, care a avut loc pe 12 noiembrie, la Halele Carol. Surpriza serii a venit de la Digital Star, care a fost desemnata Agentia. continuă pe Antena3

Dezbaterea Victor Ponta-Klaus Iohannis, primul loc in topul audientelor: B1 TV, cele mai bune cifre din ultimii cinci ani

A doua dezbatere a candidatilor la alegerile prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis, a plasat B1 TV, postul care a gazduit intalnirea, in fruntea clasamentului audientelor, inregistrand cele mai bune cifre din ultimii cinci ani, conform Paginademedia. ro.

Universitatea de Vest a implementat unul dintre cele mai bune softuri anti-plagiat din lume

Universitatea de Vest a implementat softul anti-plagiat Turnitin, considerat printre cele mai bune programe de acest fel din intreaga lume, conform Televiziunii Romane.

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9.

FOTO Cele mai scumpe vinuri din lume in 2014

Niciuna dintre sticlele de vin care figureaza in clasamentul celor mai scumpe, dar si al celor mai bune vinuri din lume in 2014, nu ajunge la pretul de 156. 000 de euro, record stabilit anul trecut de o sticla de 12 litri, Chateau Margaux 2009, vanduta in Dubai. insa topul realizat de wine-sercher. com, site specializat in vinuri, contine adevarate bijuterii bahice din punct de vederecalitativ, nu numai al pretului piperat.

Adevarul Live, ora 15.00: Cat de ingrijoratoare sunt durerile de articulatii la schimbarea vremii, cand e nevoie de proteze articulare si care sunt mai bune?

Medicul chirurg Vlad Predescu, specializat in chirurgia genunchiului, ne va explica, la Adevarul Live, care sunt cele mai frecvente afectiuni ale acestei articulatii si care sunt noutatile in tratarea acestora.

Trivago: Cele mai convenabile orase din lume, pentru 2015. Doua destinatii din Romania in top 20

Vizitati unele dintre cele mai incantatoare destinatiile din lume, fara sa aveti cheltuieli mari. Motorul de cautare de hoteluri www. trivago. ro a creat o lista cu cele mai avantajoase destinatii la nivel mondial, pentru anul 2015. incepand cu orase precum Mostar din Bosnia Hertegovina, se pot gasi pe lista destinatii pe placul tuturor turistilor.

Peste ce au dat speologii intr-una din cele mai cunoscute PESTERI din Romania. Am fost chemati in ADANCURI de o LUMINA stranie. Acolo era COMOARA

Pestera Izverna, situata in muntii Mehedintiului, la altitudinea de 600 de metri, este una dintre cele mai renumite rezervatii speologice din Europa. Ea a devenit celebra si mult cautata de straini dupa ce.

Una dintre cele mai fascinante pesteri din tara, cu elemente unice si rare, atrage ca un magnet specialisti din Romania si din Franta

In aceasta perioada in Pestera Tausoare din Muntii Rodnei, cea mai lunga din Carpatii Orientali si una dintre cele mai fascinante datorita descoperirilor din ultimele decenii, au loc mai multe cercetari stiintifice desfasurate de specialisti din Cluj-Napoca, Bucuresti si chiar Franta.

Ce sa cumperi de pe net ca sa-ti salvezi din buget. Topul magazinelor cu cele mai ieftine produse

Produsele cumparate online sunt cu pana la 40% mai ieftine fata de cele achizitionate din magazinele traditionale, cele mai mari diferente de pret inregistrandu-se in cazul parfumurilor si al cartilor, arata rezultatele studiului Price Index realizat in luna octombrie de compania de cercetare de marketing Millward Brown Romania.

Semnal de alarma. Cum poate fi fentat diabetul, una dintre cele mai grave boli cronice

Ziua Mondiala a Diabetului, una dintre cele mai grave boli cronice, va fi marcata pe 14 noiembrie si Calarasi. La eveniment sunt asteptati toti calarasenii care doresc sa adopte un stil de viata sanatos pentru a nu cadea prada bolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )