Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTO VIDEO Stapanii albinelor: stupii se depopuleaza din cauza pesticidelor, soiuri de miere in pericol, iar in magazine chinezarii. Cum se face testul mierii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Stapanii albinelor: stupii se depopuleaza din cauza pesticidelor, soiuri de miere in pericol, iar in magazine chinezarii. Cum se face testul mierii

A opta editie a unui targ apicol din Oltenia, cel de la Ramnicu Valcea, desfasurat weekendu-ul trecut, 6-7 aprilie, a fost la mare cautare in acest an si s-a dovedit neincapator pentru cei peste 100 de participanti expozanti. Apicultorii ne-au impartasit problemele pe care le intampina, dar si mici trucuri despre cum ne putem da seama daca mierea este contrafacuta, de la mitul bulei, la testul linguritei si al apei. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA SITUATIEI FINANCIARE DIFICILE A SMART SA Transelectrica anunta intarzieri la trei proiecte de investitii

Cele trei proiecte de retehnologizare ale Transelectrica TEL) aflate in derulare la statiile Arefu judetul Arges), Dumbrava Bacau) si Raureni Valcea) vor inregistra intarzieri la finalizarea lucrarilor de investitii de mai mult de un an, din cauza situatiei financiare dificile cu care se confrunta filiala SMART SA, a comunicat emitentul printr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Un avion a aterizat de urgenta din cauza unui pasager. Gestul lui l-a enervat foarte tare pe pilot

Pilotul unui avion al companiei Alaska Airlines a fost nevoit sa aterizeze la jumatatea drumului din cauza gestului unui pasager. Avionul se indrepta spre Philadelphia si a oprit la jumatatea drumului, in.

Caz revoltator in Suceava! O femeie a ramas fara fetita ei din cauza birocratiei

Caz scandalos la Suceava unde o femeie a ramas fara fetita sa din cauza birocratiei si procedurilor greoaie. Romanca a fost acuzata de tatal suedez al copilului de rapire si a cerut arestarea.

Alarmant! La fiecare sase secunde o persoana moare din cauza acestei boli. Multe victime sunt din Romania!

Asociatia Europeana pentru Studiul Diabetului estimeaza ca la nivel european exista aproximativ 22 milioane de persoane nediagnosticate si ca, la fiecare 6 secunde, cineva moare din cauza complicatiilor cauzate.

HALUCINANT! O celebra cantareata si prezentatoare TV a fost data afara de la piscina pentru ca avea un costum de baie mult prea SEXY... (FOTO)

Intamplare halucinanta in Noua Zeelanda. O vedeta sustine ca a fost umilita si data afara de la o piscina publica din cauza modului in care era imbracata. Yvette Harvie-Salter 26 de ani) este.

O fetita de 11 ani din Iasi a murit din cauza gripei. Bilantul victimelor a ajuns la 196

Numarul persoanelor care au murit, in acest sezon, din cauza gripei a ajuns la 196, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Potrivit INSP, ultimul caz.

Canada, criza opiaceelor: Mai mult de 10.000 de persoane au decedat din anul 2016 din cauza drogurilor

Mai mult de 10. 000 de persoane au murit in Canada din cauza supradozei de droguri de la izbucnirea crizei de opiacee de la inceputul anului 2016 si pana in septembrie 2018, cifre catastrofale care au alarmat miercuri autoritatile din tara, potrivit AFP.

Dalai Lama a ajuns la spital din cauza unor dureri in piept

Liderul spiritual tibetan Dalai Lama a efectuat un control medical intr-un spital din New Delhi dupa ce a acuzat dureri in piept, iar starea sa de sanatate este stabila, dupa cum a declarat unul dintre.

Europarlamentarii care trebuiau sa discute statul de drept din Ungaria se plang ca nu au putut participa la o sedinta din cauza ca au fost anuntati prea tarziu de Presedintia romana a Consiliului UE

Euroaparlamentarii Claude Moraes si Judith Sargentini, care trebuiau sa discute cu Consiliul UE despre situatia statului de drept din Ungaria si posibilitatea declansarii sanctiunilor asupra Budapestei, se plang ca nu au putut ajunge la o sedinta informala din cauza faptului ca au fost anuntati in ultimul moment de catre Presedintia romana a Consiliului UE.

Controverse in Parlament din cauza autostrazilor

Epopeea autostrazilor care exista doar pe hartie continua in Parlament. Comisia juridica din Camera deputatilor a dat avize negative pentru proiectele referitoare la Autostrada Bucuresti-Brasov si Autostrada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )