Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTOGALERIE Complexul de la Roland Garros: Explozie de culoare, o adevarata sarbatoare a tenisului

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Complexul de la Roland Garros: Explozie de culoare, o adevarata sarbatoare a tenisului

Prima zi de intreceri de pe tabloul principal a gasit un complex de la Roland Garros cu alei neincapatoare. Profitand de ziua libera duminica), spectatorii au luat cu asalt tribunele, desi pe lista celor care au evoluat nu s-au gasit nume cu mare priza la public precum Rafael Nadal, Novak Djokovic, Maria Sharapova, Serena Williams sau Simona Halep. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE din interiorul complexului de la Paris. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Terenul 16, pamnt romnesc - Marius Copil, eliminat de la Roland Garros dupa ce a avut 2-0 la seturi (meci maraton de 3 ore si 41 de minute)

Micutul teren 16 din cadrul complexului de la Roland Garros a fost pret de trei ore si 41 de minute taram romanesc, singura tribuna existenta fiind ocupata intr-o proportie covarsitoare de compatrioti. Cu o sustinere importanta in multe momente aveai impresia ca se joaca in Cotroceni), Marius Copil a etalat un joc solid a variat perfect loviturile) si a devenit mare favorit la castigarea partidei 2-0 la seturi). Si-au facut insa aparitia oboseala, graba si erorile, iar minge cu minge Marco Cecchinato a pus stapanire pe disputa. A urmat o revenire a italianului, iar povestea meciului avea sa fie incheiata in mansa decisiva 2-6, 6-74), 7-5, 6-2, 10-8 pentru italian).

PREZENTARE Roland Garros 2018: Simona Halep si povestea interzisa de iubire cu Parisul - Rafael Nadal, poate exista ceva peste zecele suprem?

Emotie, pasiune, indragostiti, istorie, cuisine francaise, multi turisti, muzee de renume, artisti care au schimbat istoria omenirii, muzica, viata de noapte, multa culoare, orasul luminilor. Iar pentru ca opera de arta sa fie desavarsita e nevoie de doua saptamani de Roland Garros. Parisul va fi centrul sportului mondial intre 27 mai si 10 iunie, perioada in care muschetarii isi vor masura fortele pe Philippe Chatrier. in material ai o ampla PREZENTARE a turneului de la Roland Garros.

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Copil, eliminat dupa un maraton

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem din calendar.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Niculescu s-a retras de la Roland Garros

Romania va avea doar sase jucatoare pe tabloul principal de simplu la Roland Garros.

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

Johanna Konta, criza de nervi n fata jurnalistilor dupa eliminarea de la Roland Garros: Ati scris numai rahaturi despre mine

Aflata la a patra prezenta pe tabloul pincipal de la Roland Garros, Johanna Konta 22 WTA) nu a reusit nici de aceasta data sa depaseasca prima runda a Grand Slam-ului de la Paris. Dupa infrangerea suferita in fata Yuliei Putintseva, britanica a facut o criza de nervi in fata jurnalistilor prezenti la conferinta de presa. De cativa ani, de cand vin la Roland Garros, ati scris numai rahaturi despre mine. Nu-mi faceti deloc viata usoara!, a spus Konta.

Veste buna pentru Simona Halep. A fost eliminata rivala principala a romancei la Roland Garros

Simona Halep a primit o veste buna inca din debutul turneului de la Roland Garros. Jelena Ostapenko, campioana din 2017 de la Roland Garros, cea care a invins-o pe Simona Halep in marea finala, a fost eliminata i.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )