Libnet.ro
UNICEF

11:31

Franta va introduce teste sistematice pe aeroporturi pentru calatorii din tarile and rosii and

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Franta va introduce teste sistematice pe aeroporturi pentru calatorii din tarile and rosii and

Franta va efectua in mod sistematic teste virusologice pe aeroporturi in zilele urmatoare pentru toti calatorii proveniti din tarile and rosii and , a anuntat duminica purtatorul de cuvant al guvernului, Gabriel Attal, la postul de televiziune BFMTV, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Franta va introduce teste sistematice pe aeroporturi pentru calatorii din tarile rosii

Franta va efectua in mod sistematic teste virusologice pe aeroporturi in zilele urmatoare pentru toti calatorii proveniti din tarile rosii, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al guvernului, Gabriel Attal.

Belgia va introduce carantina obligatorie pentru toti calatorii din zonele de risc UE

Belgia a anuntat miercuri ca va aplica o carantina obligatorie pentru calatorii care sosesc pe teritoriul sau din tarile Uniunii Europene UE) si cele asociate considerate zone de risc pentru coronavirus, pe baza unei liste ce se va reactualiza, care imparte statele de origine in trei grupuri, scrie g4media.

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

incepe judecata fostului ministru de interne pentru uciderea din culpa a politistului Gigina

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi inceperea judecatii in cazul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, pentru uciderea din culpa a motociclistului de la Politia Rutiera, Bogdan Gigina. Astfel, instanta a stabilit ca rechizitoriul trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie a fost legal intocmit, conform g4media.

MAE: Lituania interzice de luni accesul pentru rezidentii din Romania

Guvernul din Lituania a hotarat ca, incepand din data de 13 iulie, sa interzica accesul pe teritoriul tarii a celor care vin din Romania, anunta Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un comunicat.

Masura drastica pentru petrecaretii din Vama Veche! Ce nu mai au voie sa faca din acest weekend

Se iau deja masuri drastice pe litoral dupa ce numarul de cazuri de COVID au crescut alarmant. Petrecerile din Vama Veche vor fi interzise incepand din acest weekend.

La aproape 5 ani de la moartea politistului Bogdan Gigina, instanta a decis ca poate incepe procesul in care Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Procesul in care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpa in legatura cu accidentul rutier care a dus la moartea politistului Bogdan Gigina, in octombrie 2015, poate incepe, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti. Dosarul a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie in urma cu mai bine de doi ani, dar s-a plimbat pe la mai multe instante din motive de procedura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )