Libnet.ro
UNICEF

21:15

Franta: Ramasitele a trei persoane au fost gasite sub ruinele celor doua cladiri prabusite luni n Marsilia

Hotnews Hotnews,
 Franta: Ramasitele a trei persoane au fost gasite sub ruinele celor doua cladiri prabusite luni n Marsilia

Corpurile a doi barbati si a unei femei au fost gasite sub molozul celor doua cladiri care s-au prabusit luni in orasul francez Marsilia, a spus brigada locala de pompieri, in timp ce cautarile continua, pentru a verifica daca si alte persoane se afla sub daramaturi, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Franta: Corpurile a trei persoane au fost gasite sub ruinele celor doua cladiri prabusite luni n Marsilia

Corpurile a doi barbati si a unei femei au fost gasite sub molozul celor doua cladiri care s-au prabusit luni in orasul francez Marsilia, a spus brigada locala de pompieri, in timp ce cautarile continua, pentru a verifica daca si alte persoane se afla sub daramaturi, relateaza Reuters.

Cadavrele a trei persoane au fost descoperite intr-un apartament din Chisinau

Doi barbati si o femeie, de 49, 63, respectiv 38 de ani, au fost gasiti morti, duminica seara, intr-un apartament din sectorul Rascani, municipiul Chisinau.

Accident grav in Cluj, provocat de un taximetrist! Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident rutier petrecut in Cluj-Napoca, in care a fost implicat un taximetru. Potrivit Politiei, soferul unui taximetru, un barba.

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Iasi. Trei persoane au fost transportate la spital cu arsuri si intoxicatii cu fum

Pompierii au intervenit sambata dupa-amiaza pentru a stinge un focul dintr-un apartamanet din cartierul iesean Nicolina.

Zeci de cadavre de porci au fost gasite la marginea unei localitati din Romania

30 de cadavre de porci au fost gasite pe camp, in padure sau pe cursurile de apa, in judetul Botosani, dupa aparitia focarelor de pesta porcina. Reprezentantii DSVSA Botosani ii sfatuiesc pe oameni.

Trei persoane din Iasi au ajuns la spital, in urma incendiului izbucnit intr-un bloc

Trei persoane au fost transportate la spital, doua fiind intoxicate cu fum si una prezentand arsuri, in urma unui incendiu izbucnit sambata dupa-amiaza intr-un bloc din Iasi. Locatarii au iesit din imobil.

Trei cadavre au fost descoperite intr-un apartament din Chisinau

Doi barbati si o femeie, de 49, 63, respectiv 38 de ani, au fost gasiti morti, duminica seara, intr-un apartament din sectorul Rascani, municipiul Chisinau.

Trei persoane au murit dupa ce doua imobile din Marsilia s-au prabusit

La peste 24 de ore de la prabusirea mai multor imobile vechi in centrul Marsiliei, in sud-estul Frantei, trei cadavre au fost descoperite marti sub daramaturi, relateaza AFP. Cadavrul unei femei si.

Final de misiune in cazul depozitului de bombe descoperit de muncitorii care curatau un canal. Au fost gasite 60 de proiectile

Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a finalizat cautarile in cazul bombelor din Al Doilea Razboi Mondial gasite intr-un canal de muncitorii care lucrau la decolmatare. Dupa trei zile de cautari, pirotehnistii au descoperit 60 de proiectile.

Tutuianu, despre nregistrari: Au fost facute sub coordonarea lui Codrin Stefanescu, care doreste functia de secretar general

Adrian Tutuianu, care a fost exclus luni din partid, a spus ca inregistrarile aparute in spatiul public au fost coordonate de catre Codrin Stefanescu, iar langa el au fost fostul deputat Radu Popa si fostul presedinte al Consiliului Judetean, Oprea de la Dambovita. De asemenea, acesta a mai spus laDigi24ca Liviu Dragnea a vrut sa sparga grupul contestatarilor, iar persoana sa si Marian Neacsu au fost doriti ca trofeu si ca totul este o executie ritualica, urmand ca si altii sa fie exclusi din partid.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )