Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fratii lui Emi Pian, retinuti pentru tentativa de omor Acestia sunt acuzati ca l-au agresat pe principalul suspect in caz cu intentia de suprimare a vietii acestuia

Hotnews Hotnews,
 Fratii lui Emi Pian, retinuti pentru tentativa de omor Acestia sunt acuzati ca l-au agresat pe principalul suspect in caz cu intentia de suprimare a vietii acestuia

Fratii interlopului Emi Pian, Ciprian si Gratian, au fost retinuti miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. continuă pe Hotnews

Fratii interlopului Emi Pian, retinuti 24 de ore pentru tentativa de omor

Procurorii din Parchetul Capitalei au dispus, miercuri, retinerea pentru 24 de ore a fratilor interlopului Emi Pian, Ciprian si Gratian, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de.

UPDATE Perchezitii la clanul Duduianu. Fratii lui Emi Pian, saltati pentru tentativa de omor asupra barbugiului care l-a ucis pe liderul interlop

Trei frati ai liderului interlop Emi Pian au fost saltati de mascati in acesta dimineata. Politistii din Capitala fac, miercuri, mai multe perchezitii la persoane implicate in scandalul in care a murit Pian. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta ca mai multe persoane vor fi audiate.

O noua lovitura pentru clanul Duduianu. Fratii lui Emi Pian, arestati

Clanul Duduianu primeste o noua lovitura dupa moartea tragica a lui Emi Pian. Fratii interlopului Emi Pian, Gratian si Ciprian, au fost retinuti miercuri de catre procurorii Parchetului Capitalei, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor. Acestia au incercat sa il omoare pe cel care le-a injunghiat fratele. Update, 13 august 2020, ora 14:26 E .

Fratii interlopului Emi Pian au fost retinuti pentru 24 de ore

Fratii interlopului Emi Pian si un alt membru al clanului Duduianu au fost retinuti de procurorii Pa.

Varul lui Emi Pian, amenintare pentru Jador. O sa mori! Tu nu ai pic de rusine?

George Pian, varul fostului lider al Duduienilor, care a fost asasinat in urma unui conflict cu un clan rival, il displace profund pe cantaretul de manele, Jador. Mai mult, intr-un videoclip incarcat recent pe Youtube, ruda lui Emi Pian l-a desfiintat pe artist. Mai multe detalii, in continuare. Varul lui Emi Pian nu-l are la .

Fratii lui Emi Pian, saltati de politisti. Negociatorul fami(g)liei a scapat

Doi dintre fratii liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, ucis intr-o rafuiala la inceputul saptamanii trecute, si un apropiat al acestora au ajuns ieri dupa gratii pentru tentativa de omor.

De ce a fost ucis Emi Pian. Gratian, fratele lui, face declaratii noi

Un frate a lui Emi Pian rupe tacerea. Acesta spune care este motivul pentru care a fost ucis fratele sau. Gratian, fratele lui Emi Pian face declaratii noi. Care este motivul pentru care a fost ucis fratele acestuia Unul dintre fratii lui Emi Pian, Gratian a declarat la Romania TV, luni seara ca fratele lui .

Ce a spus fratele lui Emi Pian, la poarta cimitirului. Declaratii cutremuratoare facute de Elvis, chiar in ziua inmormantarii

Unul dintre fratii lui Emi Pian a lansat ipoteza ca interlopul ar fi fost ucis la comanda. Declaratia a fost facuta presei chiar duminica, imediat dupa inmormantare.

L-au taiat pe criminalul lui Emi Pian?! Ce s-a aflat, de fapt, dupa ancheta mortii interlopului

Dupa ce miercuri dimineata, doi dintre fratii regretatului interlop Emi Pian au fost ridicati de mascati si dusi la audieri, noi detalii socante au iesit la iveala. Ce s-a aflat de fapt, dupa ancheta mortii interlopului. Criminalul lui Emi Pian a fost taiat? S-ar parea ca Rinu ar fi fost taiat cu sabii si lovit .

Perchezitii de amploare la clanurile Duduianu si Rinu, in dosarul de omor al lui Emi Pian

Scandalul din jurul asasinarii liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, este departe de a se incheia. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta, miercuri, cinci perchezitii domiciliare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )