Libnet.ro
UNICEF

14:45

MAE, o noua atentionare pentru turistii romani din Grecia: RISC RIDICAT de producere a incendiilor de vegetatie in insula Rhodos

B1 B1,
MAE, o noua atentionare pentru turistii romani din Grecia: RISC RIDICAT de producere a incendiilor de vegetatie in insula Rhodos

Dupa furtuna puternica ce a afectat pensinsula Halkidiki, Grecia este expusa riscului de incendii de vegetatie. Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, vineri, o atentionare de calatorie pentru Republica. continuă pe B1

MAE, AVERTISMENT pentru turistii romani: Atentionare de calatorie in GRECIA. Cod ROSU de furtuna

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, joi, o atentionarede calatorie pentru Grecia, in conditiile in care Republica Elena este afectata de vreme severa. Autoritatile din Grecia au.

Stirile Pro TV: Bobonete, prins in tornada din Grecia: Am fost la un pas sa o mierlim

Actorul Mihai Bobonete, care interpreteaza rolul lui Bobita in serialul Las Fierbinti, a povestit pe Facebook despre furtuna devastatoare care s-a produs, miercuri, in peninsula Halkidiki, dar si in alte zone din Grecia.

ALEGERI PREZIDENTIALE: AEP a lansat site-ul pentru preinregistrarea cetatenilor din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta a lansat, ieri, site-ul votstrainatate. ro, o platforma online pe care cetatenii romani din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an se pot preinregistra.

Blocaj la medicii de familie si in spitale. Sistemul informatic pentru cardurile pacientilor din Romania a cazut din nou

Probleme la sistemul informatic din Sanatate! Cardurile pacientilor au fost din nou blocate. Ce anunta Casa Nationala de Sanatate despre erorile frecvente pe care le intampina? Sistemul informatic din Sanatate, probleme cu nemiluita Cardurile de sanatate ale pacientilor au fost din nou blocate din cauza erorilor pe care le tot intampina sistemul. Casa Nationala de .

CULORI PE CALE DE DISPARITIE Campanie pentru protejarea biodiversitatii din tara noastra

Protejarea mediului inconjurator reprezinta marea provocare a secolului XXI. Organizatia WWF Romania a lansat campania Culori pe cale de disparitie, o platforma de implicare pentru protejarea biodiversitatii din tara noastra, prin care se doreste sa se atraga atentia asupra degradarii mediului natural, dar, in acelasi timp, si crearea unui cadru in care oameni, comunitati si companii sa isi poata uni fortele pentru a proteja diversitatea naturii.

Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Avem primele imagini din locul in care au murit cei doi romani, in timpul devastatoarei furtuni din peninsula Halkidiki, in nordul Greciei. Este vorba de un copil de opt ani si de o femeie. Cei doi romani.

O actrita de la noi, surprinsa de furtuna devastatoare din Grecia: Tremuram din toate incheieturile, abia ma tineam pe picioare. Zburau acoperisurile

Ioana Blaj, actrita din serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, se afla alaturi de familie in vacanta, in Grecia. Vedeta a fost surprinsa aseara de furtuna devastatoare care a curpins zona.

Teodor Melescanu: Romanul ranit in furtuna din Grecia va fi externat vineri(VIDEO)

Apar noi date despre romanul ranit in furtuna care a lovit Grecia si care i-a ucis pe sotia si pe fiul acestuia. Potrivit ministrului de Externe, Teodor Melescanu, romanul este in stare buna si va fi externat.

Vedete din Romania prinse de tornada ucigasa din Grecia

Tornada ucigasa din Grecia, cea care a luat nu mai putin de 6 vieti, le-a surprins si pe doua dintre vedetele autohtone. Iata despre cine este vorba si ce povestesc despre momentele de groaza pe care le-au trait i vacanta! .

Vesti teribile de la meteorologi! Ciclonul din Grecia poate ajunge in Romania!

Directorul generalANM,Elena Mateescu, a fost invitata lui Mihai Gandea, joi seara, la Sinteza Zilei, unde a explicat fenomenul formarii ciclonului. Ciclonul care a lovit din plin Grecia care a.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )