Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriela Firea: Alegerile in Capitala au fost fraudate! De ce nu se aproba renumararea voturilor?

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Alegerile in Capitala au fost fraudate! De ce nu se aproba renumararea voturilor?

Gabriela Firea sustine in continuare ca alegerile in Capitala au fost fraudate si nu intelege de ce nu este aprobata numaratoarea voturilor. continuă pe Antena3

De ce a pierdut Gabriela Firea alegerile?

Consultanta politica se practica in lume dintotdeauna, printre primele documente istorice care fac referire la aceasta numarandu-se o scrisoare datata de peste 2000 de ani, care ne arata ca esentialmente lumea nu s-a schimbat, principiile si perceptia publicului fiind cam aceleasi.

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

Gabriela Firea contesta alegerile de la Bucuresti: Niciodata nu a fost diferenta atat de mare intre rezultat si exit-poll

Gabriela Firea a anuntat ca cere renumararea voturilor pentru Primaria Generala, dar si pentru primariile de sector, dupa ce, spune ea, au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi, transmite Mediafax. Ea a sustinut ca va prezenta probele, miercuri, conducerii PSD si avocatului.

Nicusor Dan: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea Mi se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora. Gabriela Firea invoca marti seara renumararea voturilor pentru Primaria Generala si pentru primariile de sector, sustinand ca au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi si ca va prezenta probele miercuri, conducerii PSD si avocatului.

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

Ultima ora. Gabriela Firea, amenintata cu inchisoarea de catre o colega. De ce infractiune este acuzat fostul edil al Capitalei

Clotilde Armand si-a anuntat marti noapte victoria, mentionand ca are cu 1000 de voturi mai mult decat contracadidatul sau, Dan Tudorache. Vestea vine dupa ce un scandal monstruos s-a desfasurat la Primaria Sectorului 1 pe tema fraudarii votului. Din aceasta cauza, in naumite sectii de votare a fost nevoie de renumararea voturilor. Cine a castigat .

Gabriela Firea va contesta rezultatul alegerilor pentru Primaria Capitalei: Sunt indicii ca lucrurile nu au fost corecte in toate sectiile de votare

Gabriela Firea a anuntat ca va depune o contestatie cu privirela alegerile locale de duminica, care au consfintit infrangerea sa in cursa pentru Capitala, in favoarea lui Nicusor Dan, noul primar.

Gabriela Firea: De ce sa nu se numere din nou buletinele de vot? Eu cred ca avem cu totii acest interes, chiar daca ierarhia va fi la fel Replica lui Ludovic Orban (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ar trebui renumarate voturile din Capitala, acuzand fraude la alegerile din 27 septembrie. Firea afirma ca in conditiile in care tot mai multi candidati.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da. Ce s-a intamplat la alegerile pentru Primaria Voluntari

Alegerile locale din 2020 au fost clar o surpriza pentru toata lumea, mai ales pentru pierzatori. Dar oare acestea sa iste cearta in familie? Bucurestenii au decis ca Gabi sa plece acasa cu coada intre picioare, iar Pandele sa iasa invingator la Primaria Voluntari. Alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da Bucurestenii au .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )