Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul economiei, Virgil Popescu, despre poluarea din Capitala: Ar trebui sa fie foarte bine cercetat, dar sa nu dam vina pe ELCEN

Antena3 Antena3,
Ministrul economiei, Virgil Popescu, despre poluarea din Capitala: Ar trebui sa fie foarte bine cercetat, dar sa nu dam vina pe ELCEN

Ministrul economiei, Virgil Popescu, a declarat sambata la Antena 3 ca este exclus ca din cauza consumului de pacura de la CET-urile din Bucuresti sa fi crescut poluarea in Capitala. continuă pe Antena3

Lucian Romascanu (PSD), despre poluarea din Capitala: Lucrurile sunt foarte grave din punct de vedere al reactiei (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a sustinut, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la recordul de poluare inregistrat recent in Capitala, ca lucrurile sunt foarte grave din punct.

Ministrul Virgil Popescu, despre retragerea OMV din Marea Neagra: Este exclus

Ministrul desemnat al Economiei, Virgil Popescu, a negat marti in cadrul audierilor ca a discutat cu seful OMV, Reiner Seele, despre retragerea companiei din proiectul Neptun din Marea Neagra. Totodata, demnitarul.

Iohannis, despre poluarea din Bucuresti: Nu vreau sa ma implic peste cei responsabili

Presedintele Klaus Iohannis, intrebat daca are informatii despre sursa poluarii care a afectat Capit.

Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca a transmis o adresa presedintelui Klaus Iohannis si CSAT in care a solicitat ca situatia poluarii din Bucuresti sa se discute intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Primarul General a afirmat, totodata, ca Primaria are niste piste de posibili poluatori industriali, supozitii care se bazeaza pe anumite informatii .

UPDATE Firea sustine ca poluarea din Bucuresti a fost cauzata de CET-uri Contre si cu ministrul Economiei Replica lui Virgil Popescu si a ELCEN

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut sambata, intr-o interventie la Antena 3, ca poluarea a crescut in Capitala din cauza CET-urilor din Bucuresti. in replica, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a negat acuzatiile. Si ELCEN o contrazice pe Firea si sustine ca nu a inregistrat nicio depasire a limitelor emisiilor prevazute de legislatia europeana de mediu, fapt confirmat si de controalele Garzii de Mediu.

Ministrul Economiei: Banii care vor veni din programul de dobandire a cetateniei prin investitie sunt un cadou statului

Ministrul Economiei, Anatol Usatii, considera ca programul de dobandire a cetateniei prin investitii, criticat aspru de opozitie, este unul bun si trebuie continuat. Anatol Usatii sustine ca banii pe care bugetul statului ii va incasa de la oamenii de afaceri straini, care doresc sa obtina cetatenia Republicii Moldova in schimbul a 100. 000 de dolari sau in schimbul deschiderii unei afaceri de 250. 000 de dolari, sunt un cadou oferit statului.

Virgil Popescu: Este exclus ca OMV sa se retraga din Marea Neagra

Ministrul desemnat al Economiei, Virgil Popescu, sustine ca nu s-a pus problema, in discutia de mart.

Ministrul Economiei ofera detalii noi despre imprumutul din Federatia Rusa

Receptionarea creditului contractat de catre Republica Moldova de la Federatia Rusa este retinuta din cauza ca in Rusia a fost schimbat cabinetul de ministri. Suma totala este cea care a fost convenita la inceput, 500 de milioane, insa banii vor fi debursati in transe, prima fiind de 200 de milioane, noteaza IPN cu referire la declaratiile ministrului Economiei, Anatol Usatii, la emisiunea Punctul pe Azide la TVR Moldova.

Scandalul poluarii din Capitala: Seful Garzii de Mediu Bucuresti va fi demis

Seful Garzii de Mediu Bucuresti, Viorel Glaman, va fi demis in urma scandalului legat de poluarea din Capitala. Sefa Garzii Nationale de Mediu, Marioara Gatej, a declarat pentru HotNews. ro ca acesta va fi mutat pe o alta functie din institutie, in cel mult doua zile.

Virgil Popescu a primit aviz pozitiv din partea Parlamentului pentru Ministerul Economiei

Virgil Popescu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Economiei in Cabinetul Citu, a fost avizat p.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )