Libnet.ro
UNICEF

05:45

Galatiul, cel mai depopulat oras din Romania.

România Liberă România Liberă,
Galatiul, cel mai depopulat oras din Romania.

Rezultatele finale ale recensamantului realizat in 2011 confirma ca Galatiul e cel mai depopulat municipiu din tara. Daca la recensamantul din 2002 Galatiul avea 298. 589 de locuitori, in 2011 numarul acestora era 249. In noua ani, populatia Galatiului a scazut cu 49. 157 de locuitori, adica 16,46%. Principala cauza a acestei depopulari e reprezentata de efectele unor masuri de asa zisa reforma in domeniul productiei industriale, care nu au inclus si retehnologizarea, ci doar . continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2013. Modelul meu in viata este FUEGO, ca e cel mai mare gay din Romania, chiar daca nu e!

BACALAUREAT2013: Catalin Botezatu, Gigi Becali, Iisus, Chuck Norris, Bill Gates, Steve Jobs, Elena Udrea, EBa si lista este lunga cat imaginatia elevilor care au dat Bacalaureatul in acest an. Creativitatea.

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

Revenire la BVB, pe cel mai mare rulaj din aceasta saptamana

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au revenit pe plus in sedinta de tranzactionare de ieri, consemnandu-se cel mai ridicat rulaj de saptamana aceasta, apropiat de cel de vinerea trecuta.

Topul celor mai vizibili bloggeri din Romania

Vali Petcu, Simona Tache si Razvan Pascu sunt cei mai vizibili bloggeri din online-ul romanesc, conform unui top al Refresh. ro care se foloseste de date ale ZeList Monitor si FacebookMonitor.

Profesorii din Romania, umiliti. Au cel mai mic salariu din Europa. Primesc pe ora 2 euro, in timp ce in Luxemburg, dascalii iau 85 de euro

Profesorii de la noi castiga intr-o luna cat altii in. patru ore. Altii din Luxembourg. Dupa ce au comparat salariile din Romania cu cele din alte tari europene, sindicalistii de la FSLI au cerut.

Exporturile de petrol ale Rusiei in Europa, cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Vanzarile de petrol rusesc catre Europa au scazut la minimul ultimilor zece ani, unele din motivele principale pentru aceasta scadere fiind cresterea consumului intern de pe piata ruseasca si politica Guvernului de la Kremlin de a-si indrepta atentia spre alte piete de desfacere, in special in zona Asiei Pacifice, in China si Japonia.

Cel mai important loc din LUME. in aceasta incapere se va scrie istoria acestei planete

America este tara tuturor posibilitatilor, locul unde orice isi poate gasi implinirea. Acestea sunt cele mai cunoscute cuvinte care descriu pamantul fagaduintei. De cele mai multe ori perceptia colectiva.

Topul celor mai bune licee din Romania. Cele mai bune variante de inscriere la liceu, in fiecare judet

In fiecare judet exista licee foarte bune, cu traditie, pe care se bat multi elevi. Odata cu afisarea rezultatelor finale la Evaluarea Nationala 2013 si inceperea, pe 5 iulie, a inscrierilor la liceu, Adevarul. ro va prezinta topul celor mai bune.

VIDEO UPDATE Tren de marfa deraiat in Canada: 5 persoane au murit, cel putin 40 sunt date disparute, centrul unui oras din Quebec este partial distrus

UPDATE 19:09 Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si alte 40 sunt date disparute dupa deraierea si explozia unui tren de marfa intr-un oras din Quebec, accidentul distrugand o parte din centrul localitatii, a anuntat politia canadiana, citata de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )