Libnet.ro
UNICEF

10:15

Galaxy S8 cu Snapdragon versus Galaxy S8 cu Exynos: care este mai rapid

Playtech Playtech,
Galaxy S8 cu Snapdragon versus Galaxy S8 cu Exynos: care este mai rapid

Galaxy S8 este oferit cu doua tipuri diferite de procesoare, Snapdragon 835 si Samsung Exynos. Desi preturile sunt la fel, exista diferente de performanta. Galaxy S8 este unul dintre cele mai ravnite telefoane ale momentului. in aproximativ o luna de disponibilitate, s-a vandut in 5 milioane de exemplare. in functie de zona in care va []. continuă pe Playtech

Premierul Theresa May sustine ca Marea Britanie va continua sa faca schimb de informatii secrete cu SUA, in ciuda scandalului in care este implicat Donald Trump

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a anuntat miercuri ca Marea Britanie si SUA vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, in ciuda scandalului din SUA in care este implicat Donald Trump.

Avertismentul Bitdefender: Care este cel mai pesimist scenariu privind vulnerabilitatile Windows

Amploarea fenomenului WannaCry poate fi redusa rapid daca Microsoft decide sa impinga in mod fortat o actualizare catre toti utilizatorii care nu folosesc cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows, este de.

Fiul lui Donald Trump a ajuns in Romania! Care este motivul vizitei sale

Fiul lui Donald Trump a ajuns marti dimineata in Romania. Baiatul celui mai puternic om din lume a sosit pe Aeroportul Baneasa cu un avion privat, scrie national. ro. Potrivit sursei citate, fiul presedintelui SUA se.

Al Treilea Secret al Fatimei, subiect EVITAT de catre Papa Francisc in discutiile cu jurnalistii: Care este motivul

Dupa vizita sa la mormantul Fatimei, in spiritul jurnalistic, reporterii acreditati care au calatorit alaturi de Suveranul Pontif in avionul sau, au fost curiosi sa afle cat mai multe.

Un adolescent a creat satelitul care cantareste mai putin decat un telefon

Un adolescent a reusit sa creeze de la zero cel mai usor satelit din lume, acesta cantarind mai putin decat un smartphone. Satelitul are forma unui cub si a reprezentat un efort destul de mare in ceea ce priveste designul. Acesta a fost printat 3D, iar materialul principal folosit este fibra de carbon. Rifath Shaarook [].

Adrian Tutuianu: Am solicitat SRI sa ne comunice care este situatia cu atacurile cibernetice din ultima perioada. Este necesara implementarea unui cadru legislativ care sa fie clar si pragmatic

Seful Comisiei parlamentare de control a SRI, Adrian Tutuianu, sustine ca este necesara implementarea unui cadru legislativ clar si pragmatic, privind securitatea cibernetica.

Are 50 de ani, dar nu ii dai nici jumatate din varsta ei. Care este secretul femeii care a oprit timpul in loc

Liu Yelin, o mama din China, se apropie de varsta de 50 de ani, insa nimeni nu ii da atat. Potrivit One. ro, multi oameni cred ca este iubita fiului sau in varsta de 22 de.

Cum arata femeia care este prea frumoasa pentru a avea un iubit! Aspectul meu atrage baietii rai

O tanara de 26 de ani din Manchester, Marea Britanie, se plange ca nu poate avea un iubit pentru ca este prea frumoasa, scrie Daily Mail. Cherelle Neille sustine ca fata ei frumoasa este un.

Care este unicul obiect pe care Cornel Gales l-a pastrat de la Ileana Ciuculete

Cornel Gales a dat de pomana toate lucrurile Ilenei Ciuculete, cu o singura exceptie, scrie wowbiz. ro. Obiectul la care Cornel nu vrea sa renunte si pe care acum il poarta in permanenta la el.

Prima pentru tinerii casatoriti. Care este suma oferita de Primaria Municipiului Bucuresti

Tinerii casatoriti ar putea primi un stimulent financiar in valoare de 1. 500 lei, in baza unui proiect de hotarare care figureaza pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )