Libnet.ro
UNICEF

15:00

GALERIE FOTO. Topul celor mai ieftine decapotabile din Romania. Ce poti cumpara cu 2.500 euro la mana a doua

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Topul celor mai ieftine decapotabile din Romania. Ce poti cumpara cu 2.500 euro la mana a doua

Piata auto duce o lupta stransa pe piata decapotabilelor, modele care depasesc frecvent preturi de 15. 000 euro. Sumele scad considerabil pe piata de rulate, unde un model cu o vechime de cel mult 10 ani poate fi achizitionat cu doar cateva mii de euro. continuă pe România Liberă

Topul celor mai rapide masini din lume

Am vazut acum cateva zile topul celor mai scumpe masini vandute vreodata. Azi ne uitam la 5 dintre cele mai rapide masini, de serie bineinteles, pentru ca, la sfarsitul zilei, cui ii plac masinile si nu adora viteza? 5. Mclaren F1 Pe locul cinciavem una dintre cele mai importane realizari ale industriei auto, este vorba [] Topul celor mai rapide masini din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul celor mai scumpe masini vandute vreodata

Astazi va vom prezenta cele mai scumpe cincimasini vandute vreodata. Spre surpriza tuturor, 3 din acestea poarta calutul cabrat pe capota, fiind marca auto cu cele mai multe modele ajunse in astfel de topuri, in raport cu totalul modelelor produse vreodata. Haideti sa vedem ce masini merita sume de ordinul zecilor de milioane. 5 [] Topul celor mai scumpe masini vandute vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jurnalul National: Cele mai ieftine medicamente din UE s-au scumpit

Cele mai ieftine medicamente din Uniunea Europeana sunt, in realitate, mai scumpe ca inainte, scrie Jurnalul National. Guvernantii au anuntat ca, de la 1 iulie, romanii vor resimti reduceri substantiale la.

Medicamentele se reduc de miercuri cu 20%. Nicolae Banicioiu: Romania va avea cele mai ieftine medicamente din Europa

De miercuri, medicamentele vor fi cu pana la 20% mai ieftine, dupa ce a intrat in vigoare noul catalog national al preturilor, informeaza B1 TV. Potrivit ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu, Romania va.

Pretul medicamentelor se reduce de miercuri cu 20%. Nicolae Banicioiu: Romania va avea cele mai ieftine medicamente din Europa

De miercuri, medicamentele vor fi cu pana la 20% mai ieftine, dupa ce a intrat in vigoare noul catalog national al preturilor, informeaza B1 TV. Potrivit ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu, Romania va.

Ce seriale au preferat romanii in luna iunie: topul celor mai urmarite productii

Serialul de comedie romanesc Las Fierbinti continua sa domine topul audientelor si in luna iunie, in ciuda faptului ca postul Pro TV difuzeaza reluari, potrivit site-ului Paginademedia. ro.

De unde vine vorba Olteanul... tot oltean si de ce este ca raia olteanul in tren. Topul celor mai haioase poezioare cu si despre locuitorii din aceasta zona

Ca oltenii au un talent aparte in a face glume pe seama altora, inclusiv pe seama lor insisi, am mai vorbit. Dar acesta pare a fi doar unul dintre lucrurile unde acestia sunt neintrecuti, caci un alt domeniu unde oltenii se dovedesc a fi maestri sunt epigramele. Indiferent ca sunt sau nu cu rima, epigramele cu si despre olteni sunt la fel de savuroase precum bancurile.

Cum arata topul celor mai frumoase cladiri realizate de arhitectii bucuresteni in perioada 2014 - 2015

Miercuri, Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a acordat, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, premiile pentru cele mai frumoase proiecte si cladiri realizate in perioada 2014-2015. in total, in competitie s-au inscris 247 de proiecte.

Admitere liceu 2015. Topul celor mai bune 100 de licee din tara

Evaluarea Nationala 2015 a adus medii mai bune pentru absolventii de gimnaziu, in contextul unei rate de promovare de circa 80% la nivel national, cu 10% mai mult decat anul trecut. insa rezultatele imbunatatite se traduc si printr-o concurenta mai mare la admiterea la liceu 2015. Anul trecut, ultimele medii de admitere la cele mai bune 100 de licee din tara au variat intre 9,56 si 8,02.

Cele mai ieftine destinatii in Grecia: 5 locuri de vis unde te poti distra fara sa ramai cu portofelul gol

Cele mai ieftine destinatii in Grecia. Putem sa avem parte de o vacanta perfecta si daca nu dispunem de un buget generos, iar Grecia este tara unde poti gasi oferte pentru toate buzunarele. Daca in zona de sud ofertele sunt destul de piperate, un exemplu fiind Santorini, destinatiile rezonabile trebuie descoperite in Corfu, in nord-estul Greciei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )