Libnet.ro
UNICEF

19:00

Galeriile Kretzulescu devin gazda celui mai mare targ de arta contemporana, Art Safari

Adevărul Adevărul,
Galeriile Kretzulescu devin gazda celui mai mare targ de arta contemporana, Art Safari

Joi a avut loc conferinta de presa care a anuntat cea de-a patra editie a targului Art Safari. Pavilionul de arta se deschide vineri si se inchide pe 18 iunie, timp in care spectatorii se pot bucura, pe langa seriile de expozitii ale diversilor artisti contemporani, de cele doua mari expozitii permanente: expozitia Luchian si indepedentii si Notes on a landscape, expozitie cu opere romanesti, curatoriata de belgianul Wim Waelput. continuă pe Adevărul

Taxa ghearei, birul care reduce masiv profitul celui mai mare producator de medicamente controlat de stat

Compania Antibiotice din Iasi a raportat afacerile derulate in primul trimestru al acestui an. Daca la cifra de afaceri nu se inregistreaza modificari majore, la nivelul profitului reducerea este una importanta.

Taxa ghearei reduce masiv profitul celui mai mare producator de medicamente controlat de stat

Compania Antibiotice din Iasi a raportat afacerile derulate in primul trimestru al acestui an. Daca la cifra de afaceri nu se inregistreaza modificari majore, la nivelul profitului reducerea este una importanta.

Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

M1 Abrams este numele celui mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite ale Americii, iar acest model se afla in prezent si pe teritoriul Romaniei, deplasat cu ocazia exercitiilor comune organizate de.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

NU EXISTA PACAT MAI MARE! Preot: Femeile care fac asta in timpul SEXULUI, sa fie trimise la inchisoare

Un preot vrea sa trimita la inchisoare femeie care, in timp ce intretin relatii sexuale, rostesc numele lui Dumnezeu. Nu exista un pacat mai mare in ceea ce priveste folosirea.

Un descencent al familiei de Habsburg a deschis, langa Timisoara, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei

Contele Andreas Bardeau, descendent al familiei de Habsburg, a inaugurat, la Sanandrei la 10 kilometri de Timisoara), Banat Business Park, cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

VIDEO. Judetul Bistrita-Nasaud a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare hora si cel mai numeros public costumat in portul taranesc

Judetul Bistrita-Nasaud a stabilit doua recorduri mondiale pentru cea mai mare hora traditionala si pentru cel mai numeros public, costumat in portul taranesc traditional, a anuntat, luni, presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan, pe pagina sa de socializare.

Oferta educationala la cea mai mare universitate din Romania pentru anul scolar 2017-2018. Care sunt criteriile de admitere la UBB

UBB, cea mai mare universitate din Transilvania - si din Romania, ca numar de studenti - isi prezinta azi, 15 mai, oferta educationala si conditiile de admitere pentru anul universitar 2017-2018.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )