Libnet.ro
UNICEF

09:45

George Puscas, desemnat fotbalistul anului in Romania

România Liberă România Liberă,
George Puscas, desemnat fotbalistul anului in Romania

Atacantul formatiei engleze Reading, George Puscas, a fost desemnat jucatorul anului 2019 in cadrul . continuă pe România Liberă

George Puscas saluta numirea lui Mirel Radoi la echipa nationala: Vom face treaba buna impreuna

Atacantul George Puscas traieste inca un an de vis, dupa evolutia incantatoare de la Campionatul European de tineret, promovarea la echipa mare, hattrick-ul recent reusit in Championship si premiul pentru fotbalistul roman al anului 2019.

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, jucatorul anului 2019!

Internationalul George Puscas a fost desemnat, luni seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2019, la Gala Fotbalului Romanesc care a avut loc in Capitala.

George Puscas, fenomenal! Romanul a reusit un hat-trick pentru Reading

Atacantul roman George Puscas a reusit un hat-trick de senzatie, in doar sase minute, pentru Reading.

George Puscas, hattrick de senzatie in doar sase minute. Cu golurile romanului, Reading s-a impus la Wigan (1-3)

Atacantul roman George Puscas a reusit un hattrick de senzatie, in doar sase minute, pentru Reading, care a invins-o cu 3-1 pe Wigan, sambata seara, in deplasare, in etapa a 19-a a ligii secunde engleze de.

George Puscas, performanta fabuloasa in Championship. Romanul a reusit un hat-trick intr-un interval de timp ireal

George Puscas a reusit probabil cea mai buna evolutie a sa din intraga cariera, atacantul fiind decisiv in victoria obtinuta de echipa sa, Reading, pe terenul celor de la Wigan.

VIDEO Cristiano Ronaldo, desemnat jucatorul anului in Serie A

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus, a primit, luni seara, premiul pentru cel mai bun jucator din Serie A, in 2019. Portughezul a ales sa mearga la Milano pentru a-si ridica premiul, refuzand astfel sa calatoreasca la Paris, unde s-a clasat pe locul 3 in clasamentul pentru Balonul de Aur.

Fabulos! George Puscas reuseste un hattrick in doar cinci minute!

In timp ce la Bucuresti avea loc tragerea la sorit a grupelor turneului final EURO 2020, internationalul roman George Puscas prindea o zi de exceptie in tricoul lui Reading in a doua liga engleza.

VIDEO George Puscas, hat-trick in cinci minute pentru Reading in liga a doua engleza (3-1 vs Wigan)

Formatia Reading a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Wigan, intr-un meci din etapa a 19-a a ligii secunde din Anglia, in care George Puscas a inscris toate cele trei goluri ale oaspetilor, intr-un interval de cinci minute.

Actorul Joaquin Phoenix a fost desemnat personalitatea anului 2019 de catre PETA

Actorul american Joaquin Phoenix 45 de ani), care il interpreteaza pe Joker in filmul omonim, a fost desemnat personalitatea anului 2019 de organizatia PETA People for the Ethical Treatment of Animals).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )