Libnet.ro
UNICEF

23:45

George Puscas saluta numirea lui Mirel Radoi la echipa nationala: Vom face treaba buna impreuna

Online Sport Online Sport,
George Puscas saluta numirea lui Mirel Radoi la echipa nationala: Vom face treaba buna impreuna

Atacantul George Puscas traieste inca un an de vis, dupa evolutia incantatoare de la Campionatul European de tineret, promovarea la echipa mare, hattrick-ul recent reusit in Championship si premiul pentru fotbalistul roman al anului 2019. continuă pe Online Sport

VIDEO George Puscas, hat-trick in cinci minute pentru Reading in liga a doua engleza (3-1 vs Wigan)

Formatia Reading a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Wigan, intr-un meci din etapa a 19-a a ligii secunde din Anglia, in care George Puscas a inscris toate cele trei goluri ale oaspetilor, intr-un interval de cinci minute.

George Puscas, performanta fabuloasa in Championship. Romanul a reusit un hat-trick intr-un interval de timp ireal

George Puscas a reusit probabil cea mai buna evolutie a sa din intraga cariera, atacantul fiind decisiv in victoria obtinuta de echipa sa, Reading, pe terenul celor de la Wigan.

Mirel Radoi este realist cu privire la sansele Romaniei la baraj

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat la Complexul Expozitional Romexp.

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Mirel Radoi, dupa tragerea la sorti: Emotiile sunt pentru martie, nu pentru grupa. Pana la urma cred ca este o grupa accesibila

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila, insa in acest moment se gandeste doar la barajul din Liga Natiunilor.

Mirel Radoi, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: O grupa accesibila!

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila.

Mirel Radoi vrea sa naturalizeze doi fotbalisti pentru nationala: Pe cine a pus ochii noul selectioner

Mirel Radoi 38 de ani) a dezvaluit ca va face tot posibilul sa naturalizeze doi atacanti din Liga I pentru a-si intari lotul.

George Puscas, desemnat fotbalistul anului in Romania

Atacantul formatiei engleze Reading, George Puscas, a fost desemnat jucatorul anului 2019 in cadrul .

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, jucatorul anului 2019!

Internationalul George Puscas a fost desemnat, luni seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2019, la Gala Fotbalului Romanesc care a avut loc in Capitala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )