Libnet.ro
UNICEF

05:15

Germania: Un centru pentru refugiati din nordul tarii, atacat cu un cocteil Molotov

B1 B1,
Germania: Un centru pentru refugiati din nordul tarii, atacat cu un cocteil Molotov

Un centru pentru refugiati din nordul Germaniei a fost atacat vineri dimineata, cu un cocteil Molotov, aruncat de persoane necunoscute, a anuntat politia, informeaza agentia DPA. Dispozitivul incendiar a fost. continuă pe B1

VIDEO Germania: Angela Merkel a fost huiduita in timp ce vizita un centru pentru imigranti

Cancelarul german Angela Merkel a fost huiduita miercuri de manifestanti germani, in momentul in care a ajuns la un centru de refugiati din Heidenau estul tarii), teatru al unor ciocniri orchestrate de extrema dreapta in acest weekend, scrie AFP.

Inaltul Comisariat ONU pentru refugiati: Afluxul de imigranti care intra dinspre Grecia in Macedonia va continua intr-un ritm de 3.000 de persoane pe zi in urmatoarele luni

Afluxul de imigranti care intra in Macedonia dinspre Grecia va continua intr-un ritm de aproximativ 3. 000 de persoane pe zi in urmatoarele luni, estimeaza Inaltul Comisariat al Organizatiei Natiunilor Unite pentru refugiati, potrivit Mediafax, care citeaza Reuters. In paralel, europenii nu se inteleg in privinta unei repartizari echitabile a acestor populatii pe teritoriile lor.

Angela Merkel a fost huiduita de protestatri in timpul vizitei la centrul de refugiati din Heidenau

Cancelarul Germaniei a fost huiduit, miercuri, cu ocazia vizitei pe care a facut-o la centrul de refugiati din localitatea germana Heidenau, landul Saxonia, scena unor proteste violente impotriva imigrantilor,.

Angela Merkel a fost huiduita de protestatari in timpul vizitei la centrul de refugiati din Heidenau

Cancelarul Germaniei a fost huiduit, miercuri, cu ocazia vizitei pe care a facut-o la centrul de refugiati din localitatea germana Heidenau, landul Saxonia, scena unor proteste violente impotriva imigrantilor,.

Danemarca se teme ca a fost victima celei mai mari fraude fiscale din istoria tarii

Trezoreria publica a Danemarcei a anuntat ca a solicitat declansarea unei anchete pentru ca exista suspiciuni privind o frauda fiscala de peste 800 de milioane de euro, cea mai mare din istoria tarii,.

Procurorii vor pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui (VIDEO)

Procurorii au atacat decizia Judecatoriei Vaslui si cer pedepse mai mari pentru cei 7 tineri care au violat anul trecut o tanara in varsta de 18 ani, informeaza B1 TV. Apelul se va judeca in cadrul aceluiasi.

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1.

Este dezgustator. Ce a patit Angela Merkel la un centru de refugiati

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost huiduita, miercuri, de circa 200 de persoane cu ocazia vizitei efectuate la centrul de refugiati din localitatea germana Heidenau, unde au avut loc proteste violente.

Organizatia Internationala pentru Migratie: Peste 322.000 de refugiati din Africa, Orientul Mijlociu si Asia au ajuns in Europa de la incepului acestui an

De la inceputul acestui an, in total 322. 914 refugiati veniti din Africa, Orientul Mijlociu si Asia au reusit sa ajunga in Europa traversand Marea Mediterana, a anuntat vineri Organizatia Internationala.

Criza imigrantilor copleseste Europa. Ce solutii exista pentru refugiati

In aprilie 2015, Uniunea Europeana incepea sa vorbeasca despre criza imigrantilor, dupa ce mai multe nave pline cu refugiati s-au scufundat in Marea Mediterana. in prezent, Europa inca se straduieste sa gaseasca o solutie la ceea ce este una dintre cele mai mari crize cu care s-a confruntat in istoria recenta.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )