Libnet.ro
UNICEF

14:45

Germania este in alerta! Mesaj soc pentru cei care nu poarta masca

România Liberă România Liberă,
Germania este in alerta! Mesaj soc pentru cei care nu poarta masca

Germania inregistreaza un record de infectari cu Covid-19 si autoritatile aleg solutii ingenioase pe. continuă pe România Liberă

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti seara lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta, Marea Britanie sau SUA. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Politia Capitalei: Aproape 70 de apeluri in ultimele 48 de ore la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca in baza acestora au fost date 10 amenzi

Peste 1. 200 de amenzi in valoare de aproape 428. 000 de lei au fost date de politisti sambata si duminica in Bucuresti, pentru nerespectarea masurilor anti-COVID. Potrivit Politiei Capitalei, au fost facute controale in peste 1. 780 de piete, targuri, magazine, terase, mijloace de transport in comun, fiind legitimate aproximativ 4. 200 de persoane. De asemenea, Politia spune ca a dat 10 amenzi in baza sesizarilor facute la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca, in ultimele 48 de ore in Capitala fiind inregistrate la aceasta linie aproape 70 de apeluri.

Oana Marinescu: Oare cei care ne conduc realizeaza ca, simbolic, ce s-a intamplat la Sf Parascheva transmite imaginea disolutiei autoritatii statului in relatia cu cetatenii?

Oana Marinescu, expert in comunicare strategica, critica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, modul in care autoritatile au comunicat in privinta organizarii sarbatorii Sfintei Parascheva si se intreaba daca cei care ne conduc realizeaza ca, simbolic, ceea ce s-a intamplat la Iasi transmite imaginea disolutiei autoritatii statului in relatia cu cetatenii.

RAED ARAFAT: Cei care critica sa vina cu solutii mai bune daca le au

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, le cere romanilor care critica masurile luate de autoritati pentru oprirea epidemiei de COVID-19 sa vina cu solutii mai bune, daca le au.

Vestea momentului pentru toti cei care au card bancar. Schimbarea incredibila la care romanii trebuie sa fie atenti

Obiceiurile consumatorilor germani si nu numai se schimba. Tranzactiile cu cardul bancar le vor depasi in 2020 pentru prima data pe cele cu numerar. Pandemia de coronavirus a accelerat.

ORBAN: Cei care nu au simptome pot sa li se faca evaluarea starii de sanatate fara sa se deplaseze pana la spital

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca persoanele infectate cu noul coronavirus care nu au simptome ar putea sa nu mai vina la spital pentru a le fi evaluata starea de sanatate, dar daca acestia vor dori sa vina la unitatea medicala si sa se trateze acolo, o pot face, conform news. ro.

Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: asa ceva te salveaza in relatia cu banca

Odata cu drepturile pe care le are un client al unei banci, acesta are si anumite obligatii, pe care, uneori, uita sa si le indeplineasca. Exista cateva obligatii pe care clientul.

Proiect PSD: inchisoare pentru ministrii care refuza in mod repetat sa se prezinte la lucrarile comisiei parlamentare permanente la care este invitat

Parlamentarii PSD au depus opropunere legislativacare prevede ca refuzul repetat al unui membru al Guvernului de a se prezenta la lucrarile comisiei parlamentare permanente la care este invitat ar putea fi.

Cine este Lucifer din Biblie, de fapt. Care e povestea acestui personaj important in Cartea Sfanta

Lucifer, personajul mitologic care de-a lungul timpului a starnit interesul si curiozitatea, are o poveste arhicunoscuta in randurile crestenilor. Despre Lucifer se stie ca a fost ingerul preferat al lui Dumnezeu, care a ajuns sa fie alungat din cer dupa ce nelagiuirea si-a facut loc in sufletul lui. Povestea lui Lucifer nu este mentionata in .

Initiativa legislativa: inchisoare pentru ministrii care nu se prezinta in Parlament

Daniel Zamfir a depus la Senat un proiect prin care vrea ca orice ministru care refuza se se prezint.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )