Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germanii au primit cele mai mari cresteri salariale din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germanii au primit cele mai mari cresteri salariale din ultimii patru ani

Germanii au avut in luna iulie cele mai mari cresteri salariale inregistrate in ultimii patru ani, in timp ce in alte state membre ale zonei euro au fost operate taieri de salarii si s-au desfiintat numeroase locuri de munca, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Saracii nemti bogati. Germanii au primit cele mai mari cresteri salariale din ultimii patru ani

Germanii au avut in luna iulie cele mai mari cresteri salariale inregistrate in ultimii patru ani, in timp ce in alte state membre ale zonei euro au fost operate taieri de salarii si s-au desfiintat numeroase.

Top 10 cele mai prospere orase ale lumii

Iata care sunt cele mai prospere orase ale lumii, cu cele mai mari sanse pentru a combate criza economica la nivel global Continue reading .

Angela Merkel cere celor mai mari economii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german,.

Cele mai bine imbracate vedete la amfARs 2012 Los Angeles Inspirational Gala

Cateva dintre cele mai stylish vedete de la Hollywood au luat parte la amfARs 2012 Los Angeles Inspirational Gala pentru a-si arata sustinerea fata de munca de cercetare a fundatiei. Iata in continuare care au fost cele mai stralucitoare tinute prezentate pe covorul rosu! Continue reading .

Hobby-uri bizare. Iata 10 dintre cele mai ciudate colectii

Unii dintre noi au pasiuni dintre cele mai ciudate. Colectionarii, de pilda, strang tot felul de obiecte, nicidecum utile. Simpla placere de a avea lucruri rare si variate, intr-un numar impresionant, ii.

Top 5: cele mai ingrozitoare aeroporturi din lume pentru piloti

Pilotul Guy Hirst cu peste 34 de ani de experienta in cadrul companiei British Airways si peste 18. 000 de ore de zbor a destainuit intr-un interviu pe ce aeroporturi au loc cele mai dificile aterizari si decolari, scrie businessweek. com . Vezi mai jos.

Unul dintre cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul lui Edvard Munch, a fost expus la New York

Unul din cele mai scumpe tablouri din lume, Strigatul, semnat de pictorul norvegian Edvard Munch, poate fi vazut timp de sase luni intr-o expozitie la New York. Evenimentul este intr-adevar extraordinar,.

De unde isi trage numele uraganul Sandy si care sunt cele mai raspandite imagini false cu urmarile fenomenului (FOTO)

Uraganul Sandy, cel mai puternic fenomen care a lovit America continentala in ultima suta de ani, si-a primit numele dupa un sistem bine pus la punct de catre Organizatia Mondiala de Meteorologie. Daca la s.

Asiguratorii europeni, speriati de uraganul din SUA

Bursele americane - inchise Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, cele mai mari pierderi fiind consemnate de titlurile companiilor de asigurari, din cauza uraganului Sandy, care loveste SUA.

Agricultura a primit cei mai multi bani, la a doua rectificare bugetara

Executivul a aprobat, sambata, a doua rectificare bugetara din acest an, cei mai multi bani fiind alocati sectorului agricol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )