Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Gheorghe Dinca, amantul unei importante judecatoare din Caracal

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, amantul unei importante judecatoare din Caracal

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi dezvaluiri cu privire la barbatul care ar fi ucis-o pe nepota sa, Alexandra Macesanu. Acesta a declarat ca Gheorghe Dincaar fi avut. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane in Italia

Apar noi informatii despre criminalul din Caracal. In timp ce se afla in Italia, Gheorghe Dinca ar fi facut parte din anturajul unui traficant de persoane. Membrii gruparii promiteau unor tinere din Romania locuri de munca in peninsula, le duceau acolo.

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Rasturnare de situatie. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Stire in curs.

Ce se intampla dincolo de gardurile locuintei lui Gheorghe Dinca. Imagini actuale de la locul crimelor din Caracal

Antena 3 a obtinut noi imagini exclusive din Casa Groazei din Caracal, dar si imaginicu Gheorghe Dinca, inainte ca Alexandra sa sune la 112. Politistii si Jandarmerii s-au intors la asa.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Lui Gheorghe Dinca i s-a facut din nou RAU la audieri. Va fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava

Audierea criminalului de la Caracal a fost intrerupta din nou, marti, dupa ce acestuia i s-a facut rau. Gheorghe Dincava fi dus la Spitalul Penitenciar Jilava, potrivit stirirpesurse. ro S-A TERMINAT!.

Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal. De ce purta genunchiere

Anchetatorii primesc noi piste de la localnici si detalii despre cum era Gheorghe Dinca. De altfel, profilul criminalului din Caracal a fost facut de specialisti, iar acum s-a ajuns la o altfel de analiza. De ce purta genunchiere Dinca? Detaliul din timpul arestarii criminalului din Caracal Dinca, poreclit Popicu este un individ cu apucaturi bolnave .

Marturisirea cutremuratoare a unui vecin. Ce ascundea Gheorghe Dinca in casa sa?

Ancheta in cazul crimelor din Caracal care au ingrozit Romania continua. Noi informatii ies la suprafata pe zi ce trece. Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dinca a intra in locuinta acestuia si a.

Casa lui Gheorghe Dinca, reper pe Google Maps

Casa Groazei din Caracal a devenit reper pe Google Maps. O simpla cautare in aplicatie dupa numele suspectului de crima, Gheorghe Dinca, duce utilizatorii direct la locul in care se presupune ca au fost.

Criminalul Gheorghe Dinca, dus in fata Instantei

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a ajuns marti dimineata laCurtea de Apel Craiova. Acesta a fost scos din arest, dupa care a mers la DIICOT pentru a semna actele necesare expertizei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )