Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gigel Stirbu critica propunerea lui Ioan Oltean privind biserica Greco-Catolica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gigel Stirbu critica propunerea lui Ioan Oltean privind biserica Greco-Catolica

Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, declara ca nu este acord cu propunerea legislativa a deputatului Ioan Oltean, privind unele masuri referitoare la Biserica Romana Unita Greco-Catolica), se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean s-a pozitionat ca cel mai extremist membru din Parlament

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta ca s-a pozitionat ca fiind cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei, transmite Mediafax.

Ioan Oltean este cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei. Vezi aici cine il acuza

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta.

Ioan Oltean: Raman neplacut surprins de reactia cardinalului Lucian.Mi se pare dura si lipsita de eleganta

In cadrul unei conferinte de presa, deputatul Ioan Oltean, initiatorul proiectului care prevede solutionarea situatiei juridice a proprietatilor Bisericii Greco-Catolice confiscate de comunisti si date Bisericii Ortodoxe prin dialog, a vorbit si despre reactia cardinalului Lucian, pe care o considera dura si lipsita de eleganta.

Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean, cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, i-a trimis, ieri, o scrisoare deschisa lui Ioan Olten, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l ca ar fi cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei, conform surselor de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )