Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean, cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean, cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, i-a trimis, ieri, o scrisoare deschisa lui Ioan Olten, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l ca ar fi cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Greco-catolicii din SUA: Ioan Oltean s-a pozitionat ca cel mai extremist membru din Parlament

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta ca s-a pozitionat ca fiind cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei, transmite Mediafax.

Cel mai vizitat loc din Arad, manastirea Maria Radna, reabilitat cu 11 milioane de euro

Manastirea franciscana Maria Radna din judetul Arad, considerata cel mai important loc de pelerinaj catolic din vestul tarii, a intrat intr-un program de reabilitare in valoare de aproximativ 11 milioane de euro, iar santierul a fost deschis oficial saptamana trecuta, urmand ca lucrarile sa dureze doi ani.

Gigel Stirbu critica propunerea lui Ioan Oltean privind biserica Greco-Catolica

Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, declara ca nu este acord cu propunerea legislativa a deputatului Ioan Oltean, privind unele masuri referitoare la Biserica Romana Unita Greco-Catolica), se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Ioan Oltean este cel mai extremist membru din Parlamentul Romaniei. Vezi aici cine il acuza

Presedintele Romanian Greek-Catholic Association din SUA, pr. Chris Terhes, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa lui Ioan Oltean, initiatorul unui proiect legislativ privind cultele, acuzandu-l pe acesta.

Ioan Oltean: Raman neplacut surprins de reactia cardinalului Lucian.Mi se pare dura si lipsita de eleganta

In cadrul unei conferinte de presa, deputatul Ioan Oltean, initiatorul proiectului care prevede solutionarea situatiei juridice a proprietatilor Bisericii Greco-Catolice confiscate de comunisti si date Bisericii Ortodoxe prin dialog, a vorbit si despre reactia cardinalului Lucian, pe care o considera dura si lipsita de eleganta.

SUA: Un castigator la Loto va incasa 590 de milioane de dolari, cel mai mare pot castigat de o singura persoana

Cel mai mare pot castigat in istoria SUA de o singura persoana: un castigator va incasa o suma de aproximativ 590 de milioane de dolari. Americanii s-au grabit sa cumpere bilete puse in vanzare cu .

Bursele din Europa, la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut, vineri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, dupa anuntul privind avansul increderii consumatorilor din SUA.

Bill Gates isi reia titlul de cel mai bogat om din lume

Bill Gates, co-fondatorul gigantului american Microsoft Corp. , a redevenit cel mai bogat om din lume, la sase ani dupa ce a fost devansat de miliardarul mexican Carlos Slim.

Angela Gheorghiu: Prestatia lui Cezar a fost de cel mai mare nivel posibil. Concursul este injust prin jurizare

Soprana romana Angela Gheorghiu spune ca prestatia lui Cezar in finala Eurovision a fost de nivelul cel mai mare posibil, insa concursul este injust prin jurizare, conform Mediafax. Angela Gheorghiu a postat.

Permanent stain, cel mai nou single de la Backstreet Boys

Permanent stain este cel mai nou single lansat de baietii de la Backstreet boys, care pe 20 aprilie au implinit 20 de ani de existenta. Trupa s-a reunit in formula completa, toti cei 5 membri, din 2006. Baietii, acum barbati in toata firea, au lansat o noua piesa, Permanent stain, ce va face parte de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )