Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gina Pistol, despre copilul pe care il va avea cu Smiley: O sa fie ce vrea Dumnezeu

B1 B1,
Gina Pistol, despre copilul pe care il va avea cu Smiley: O sa fie ce vrea Dumnezeu

Relatia dintre Gina Pistol si Smiley se consolideaza. Frumoasa blonda a vorbit inclusiv despre un copil pe care si-ar dori sa-l aiba cu celebrul cantaret. Nu acum, spuen Gina, dar nu exclude intemeierea unei. continuă pe B1

Gina Pistol, despre ce visa sa ajunga in copilarie: fotografii cu vedeta de cand era mica FOTO

Gina Pistol 37 de ani), prezentatoarea Chefi la cutite, de la Antena 1, a vorbit cu ocazia zilei de 1 iunie, despre visurile ei din copilarie.

Noi detalii despre copilul care a murit dupa ce a mancat shaorma: Ce au scos la iveala analizele de sange

Baietelul de trei ani care a murit dupa ce a mancat shaorma, probabil, ar fi trait daca era tratat la timp, este concluzia la care s-a ajuns in urma analizelor de sange. Potrivit testelor de sange la.

Mesajul lui Toader pentru Iohannis: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata de orice persoana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, joi, ca nu exista decizie a Curtii Constitutionale care sa nu produca efecte juridice si care sa nu fie respectata, declaratie facuta in contextul in care.

Nu exista decizie CCR care sa nu fie respectata

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la sosirea la CSM, ca nu exista decizie a Curtii Constitutionale CCR) care sa nu fie respectata de orice persoana fizica sau autoritate. El a spus insa ca, pana la publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR privind revocarea sefei DNA, este bine sa ramana in rezerva, iar fiecare sa-si indeplineasca obligatiile pe care le are.

Ce spune psihologul despre profesorul care si-a sarutat pasional eleva in clasa: Nu este doar un sarut, ci initierea unui act sexual

Semnal de alarma dupa imaginile socante in care un profesor saruta o eleva in fata clasei. Efectele psiho-emotionale asupra copiilor sunt devastatoare, iar cazul de la Sighetul Marmatiei nu este izolat,.

Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a salutat decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA numindu-o drept o revenire la normalitate. Acesta a acuzat ca cei care acum contesta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )